13-04-08

Donderdag 18 oktober 2007

hallo iedereen,

Ons Nette heeft afgelopen nacht sterk gereageerd op de morfine. Ze wist geen blijf met zichzelf. Papa had niet kunnen slapen en is daarom nu op doktersbevel in een andere kamer een dutje aan het doen.

Ze hebben de morfine nu verminderd en iets anders bijgegeven zodat ze wat kan rusten. Ondertussen hebben ze ook een blaassonde gestoken, omdat men door haar diarree niet meer kan zien of ze voldoende plast. Morfine heeft tot gevolg dat je blaasspier niet goed kan werken, daarom moest ze gesondeerd worden.

Ze gaat ook nog bloed bijkrijgen en een baxter met voeding. Zuurstof krijgt ze ook extra via haar neusje, omdat ze moeilijk kan ademen. Door de chemo zijn alle slijmen aangetast en zorgt dit voor een moeilijke ademhaling.

De uitslag die ze heeft van de brandwonden is nog toegenomen. Het zijn blijkbaar ook plekken die blijvend kunnen zijn. Ze verkleuren dan wel, maar toch weer iets dat erbij komt. We dachten dat we gisteren in een dal zaten, maar vandaag is het nog erger. Wat die rotchemo haar toch allemaal aandoet! Voorlopig kunnen we dus niks anders doen dan wachten en hopen dat ze zich snel beter voelt.

tot hier de briefing,

groetjes,

Joke

14:48 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.