13-04-08

Maandag 29 oktober 2007

 Hallo allemaal,

Gisteren een beetje te euforisch misschien? Vandaag een nieuwe bacterie in haar darmen gevonden. Hiervoor moet ze antibiotica krijgen. Normaal gezien mochten we donderdagavond naar huis, maar dat kunnen ze nu niet meer met zekerheid zeggen.

Haar witte bloedcellen staan ondertussen al boven de 900, haar plaatjes waren vanmorgen 87000. Hopelijk blijft het in stijgende lijn gaan.

Ze mag straks terug wat water proberen te drinken. Ze heeft net nog een echo moeten laten maken en een foto van haar buik. Gisteren zat er bloed in haar stoelgang en dat moest dan weer verder onderzocht worden. Zo is het dus elke dag opnieuw iets anders.

Nu zitten we eigenlijk in isolatie. De verpleging moet met schorten en handschoenen werken. De bacterie die ze heeft, is heel besmettelijk voor de kinderen hier. Die zijn sowieso al verzwakt en kunnen die bacterie wel missen. Voor ons zou het normaal gezien niet erg besmettelijk zijn omdat we gezond zijn. Wel moeten we ons Nette steeds verschonen met handschoenen aan en nadien onze handen goed wassen. Die alcogel werkt niet ontsmettend genoeg blijkbaar. Ze moeten zelfs komen poetsen met javel enzo.

Straks krijgt ze ook nog bloed bij. Ons Nette heeft O negatief, een bloedgroep die blijkbaar niet vaak voorkomt. Daarom moest men gisteren speciaal plaatjes van een ander ziekenhuis laten overkomen. Het is toch een bijzondere meid hè!

Hopelijk morgen weer beter nieuws!

groetjes,

Stijn en Joke

14:54 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.