13-04-08

Vrijdag 21 september 2007

Hallo allemaal,

nooit gedacht dat professor Lagae me ooit ongewassen en in pyama zou ontmoeten.... Vanmorgen stonden er een 6-tal witte jassen bij ons op de kamer. Voor hen minder erg dan voor mezelf waarschijnlijk...

Prof. Lagae vertelde dat de maagsonde eruit gehaald mocht worden. Dit is gewoon een smal buisje dat via de neus in haar maag stak. Dat werd heel snel en vermoedelijk zonder veel pijn verwijderd. Ze mocht dus opnieuw eten. We probeerden met een beetje melk, maar ons Nette is ondertussen verslaafd aan bokes met choco, dus mevrouw zou dat eten! Het smaakte haar alleszins enorm. Het was ook al van maandag geleden dat ze nog iets gegeten had!

Maandag gaat men een ct-scan nemen om te kijken of alles ok is met de holtes in haar hersenen. (Na de operatie moeten de hersenen opnieuw een plaats zoeken nu die tumor weg is.)

Volgende week vrijdag waarschijnlijk gaat men dan nog een nmr nemen om de tumorrest te bekijken. Benieuwd hoeveel men uiteindelijk heeft moeten laten zitten. Het zou kunnen dat men dit niet kan zien op die scan, omdat het zo weinig is.

Ondertussen gaan we dan ook de definitieve resultaten kennen van de tumor zelf. Wanneer we dat precies gaan weten, is nog niet bekend.

Hopelijk blijft ze zich elke dag wat beter voelen. Ze zijn alleszins de medicatie al serieus aan het afbouwen. Ze moet nog wel de ganse week een drukverband rond haar hoofd dragen, maar dat is gewoon een windel uiteindelijk. Last heeft ze er niet echt van.

Wanneer we naar huis zullen mogen, weten we allemaal nog niet. We weten ook niet of ze direct met chemo zullen starten binnenkort. Misschien dat er eerst een rustpauze is thuis en dat we dan moeten terugkomen. Allemaal toekomstmuziek. We moeten van dag tot dag leven zeggen ze hier! Dus proberen we dat maar zoveel mogelijk.

groetjes en tot mails,

Joke

14:11 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.