13-04-08

Woensdag 10 oktober 2007

Hallo allemaal,

voorlopig valt het ziek zijn van ons Nette mee, maar ik moet nu hout vasthouden natuurlijk. De verpleegster zei net nog dat zij echt wel een heel zwaar schema krijgt en dat ze er normaal gezien wel serieus ziek van zal zijn. Als je van chemo hoort, heb je zo'n bepaald beeld in je hoofd, maar eigenlijk is het niks anders dan een baxter met vloeistof die om de zoveel uren gegeven wordt.

Voor de prikjes in haar hoofd (gisteren eentje, vandaag 2 en dan morgen en overmorgen elke nog 1) krijgt ze een medicijn waarvan ze dronken wordt. Dan krijgt ze een black-out en herinnert ze er zich normaal gezien niks meer van. Kwestie van de traumatische ervaringen te beperken.

Waarschijnlijk gaat men eind volgende week stamcellen afnemen om achteraf terug te geven. Dan zou ze sneller kunnen herstellen. We gaan hier dus zeker nog en tijdje zijn, misschien zelfs langer dan 2 weken.

Op dit moment schrikt men er wel van dat ze het zo goed doet. Ze zeggen wel dat bij kleine kindjes het psychische niet echt meespeelt. Oudere kinderen worden bij wijze van spreken al ziek als ze op afdeling komen. Bij kleintjes is dit niet zo. Ik had al gevraagd of het een slecht teken is als ze niet moet overgeven, maar dat heeft er niks mee te maken.

We zijn wel benieuwd hoe ze in de loop van de week zal reageren, maar daar mogen we niet aan denken zegt men hier. Je moet van dag tot dag leven en dan alles nemen zoals het komt. (sneller gezegd dan gedaan natuurlijk...)

Vandaag zijn er weer 2 studenten hier geweest om muziek te maken. We zijn naar het muzieklokaal mogen gaan om piano, gitaar en xylofoon te spelen. Reuze natuurlijk!

That's all 4 now,

groetjes,

Stijn en Joke

14:22 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.