13-04-08

Woensdag 17 oktober 2007

 Hallo iedereen,

afgelopen nacht heeft ons Nette serieus afgezien. Ze kon niet op haar rug liggen owv de brandwonden. Nu zijn er over haar ganse lijfje rode plekken en het doet enorm pijn. Ze kreeg al pijnmedicatie, maar die was niet sterk genoeg. Nu gaat men starten met morfine. Dat heeft natuurlijk voor ons een slechte bijklank, maar het is wel zeer goede pijnmedicatie.

Vroeger toen we aan chemo dachten, dachten we aan overgeven en een kaal hoofd, nu zien we brandwonden, huid die open is, vochtophoping, diarree, ontstoken mond, ... Blijkbaar is het niet alleen de mond die ontstoken is, maar is de slokdarm en heel het maag- en darmstelsel aangetast. Niet moeilijk dus dat ze pijn heeft. Voor ons is dit het moeilijkste moment tot nu toe. Nu zien we haar pas echt afzien van al dat vergif dat in haar lijfje gestopt wordt. Het is gek dat net dit ziek zijn en afzien haar beter moet maken, hoewel dat je dit op dit moment precies moeilijk kan geloven.

Het zou een week kunnen duren voor ze hersteld is van deze kwalen. Haar witte bloedcellen staan nu helemaal op 0, dus ze heeft niks in zich om zelf te genezen. Pas als de waarden terug stijgen, zal er beterschap komen. Hopelijk voor haar slaat de morfine aan en kan ze veel rusten. Zo zal ze ook het snelst genezen vermoedelijk.

groetjes,

Stijn en Joke

14:47 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.