13-04-08

Woensdag 19 september 2007

Hallo allemaal,

Ons Nette heeft niet lang op Intensieve moeten blijven. Gisterenavond rond half zeven mochten we bij haar op intensieve. En dat viel al bij al nog mee. We hadden verwacht dat heel haar hoofd met windels ingepakt zou zijn, maar dat was niet zo, en er was ook niet veel haar weggeschoren. Ze zag er dus redelijk goed uit. Toen wij erbij waren, was ze al een beetje wakker aan het worden, en ze begon zich zelfs al los te trekken. Ze werd nog wel beademd, maar dat begon ze ook al meer en meer opnieuw zelf te doen. De nacht is ook zonder problemen verlopen en toen we deze voormiddag belden hoe het ermee was, vertelden ze ons dat ze al onderweg was naar een gewone kamer. Onze sterke Nette is dus al goed aan het vechten!

Nu ligt ze al een hele tijd bij joke te slapen, want ze is nog heel suf en kan niks verdragen. Ze is ook heel hees en krijgt nog veel pijnmedicatie. Het zal dus nog wel even duren voor ze wat hersteld is van de operatie. De eerste gevechten zijn in ieder geval achter de rug, en als ons meisje zo sterk blijft en zo blijft vechten zal het allemaal wel lukken. Nu is het nog wel bang afwachten om welke soort tumor het gaat. De chirurg vertelde ons dat hij bijna alles heeft kunnen verwijderen (de tumor was 5 op 3 cm!!!), er zit alleen nog een fijn stukje, dat al aan het vergroeien was met de hersenstam. Men vermoedt dat het de middelste soort tumor is, maar dat zullen we pas volgende week weten. Daar zal alles van afhangen, maar het is intussen al wel duidelijk dat ze chemo zal moeten krijgen. Het genezingsproces zal dus nog lang duren.

We willen jullie ook al bedanken voor alle lieven berichtjes, mailtjes en kaartjes die we gekregen hebben. Dat er zoveel mensen met ons meeleven, doet ons enorm veel deugd. Over het bezoek moeten we echter wel wat afspraken maken, want het is absoluut nodig dat ons Nette veel kan rusten. Hoe graag iedereen ook wil komen, en hoe graag wij dat ook zouden willen, dat zal niet altijd gaan. Bezoek is eigenlijk maar bedoeld voor de naaste familie (en meter en peter natuurlijk) en aan hen willen we ook vragen om pas van een uur of 4 te komen, zodat ons meisje in de namiddag wat kan rusten. Vrienden mogen natuurlijk ook langskomen, als we dat op voorhand weten, kunnen wij dan wel even iets mee gaan drinken of zo.

In ieder geval, merci voor de steun, en ons Nette voelt dat ook, daar zijn we zeker van!

Groetjes,

Joke en Stijn

14:08 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.