13-04-08

Zondag 11 november 2007

 Hallo iedereen,

Sommigen onder jullie wisten het misschien niet, maar normaal gezien zouden Stijn en ik op 8 augustus 2008 in het huwelijksbootje gestapt zijn. Door omstandigheden die jullie allemaal bekend zijn ondertussen, hebben we besloten om dit vroeger te doen. Normaal gezien zouden we vrijdag 2 november getrouwd zijn, maar toen lag ons Nette nog in het ziekenhuis. Daarom hebben we elkaar gisteren eeuwige trouw beloofd! We hebben een kleine receptie gehouden voor onze familie en beste vrienden. Een groot feest volgt later nog.

Er is geen weg meer terug, we zijn aan elkaar geringd voor altijd!

We vonden het heel leuk dat we dit samen met ons ganse gezinnetje konden delen. Dat was tenslotte de bedoeling. Hoewel er 's avonds toch heel wat emoties naar boven kwamen, zijn we heel blij dat we nu officieel "man" en "vrouw" zijn. Vriend en vriendin zullen we voor altijd blijven!

Morgen moeten we nog eens op controle naar GHB. Vrijdag moeten we dan nog een NMR-scan laten maken van ons Nette haar hoofd. Daarvoor wordt ze opnieuw in slaap gedaan. We hebben geen NMR-scan van na de operatie, dus we hebben geen idee wat we moeten verwachten van de resultaten. We weten dat er tumorrest is, maar of dit zichtbaar is of niet, is de vraag. Hopelijk is het resultaat geruststellend. Laat de kaarsjes alleszins nog maar eens branden. Ze moet de scan om 15u15 laten nemen.

De reden waarom ze deze scan gaan nemen is het protocol dat men moet volgen. Daarin staan een aantal richtlijnen die gevolgd dienen te worden. Of men dit na elke chemo gaat doen, weten we nog niet.

Ons Nette is het ondertussen al heel goed gewoon thuis. Ze stuurt iedereen mee op weg en zij bepaalt de richting die ze uit wil gaan. Het is ondertussen ook een pak moeilijker geworden om alleen te spelen. Ze vraagt veel aandacht. Toch proberen we zo consequent mogelijk te zijn, hoewel dit zeker niet altijd makkelijk is.

Tot mails,

Stijn en Joke

15:04 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.