13-04-08

Zondag 14 oktober 2007

Hallo iedereen,

nog eventjes een update van de laatste ontwikkelingen. Ons Nette haar eetlust neemt met de dagen af. Ze heeft voorlopig nog niet moeten overgeven. Ze krijgt hier wel medicatie voor en je merkt 's morgens wel voor ze haar ochtenddosis krijgt, dat ze misselijk is. Haar haartjes zijn precies ook wat doffer aan het worden.

Ze ziet tamelijk bleek en misschien dat men haar morgen wat bloed (voor degenen die nog geen schenkers waren: het Rode Kruis kan jullie bloed goed gebruiken...) gaat bijgeven (hier noemen ze dat een biefstuk, maar dan zonder de frieten, omdat zo'n zak daar sterk op lijkt...GHB humor!)

Voor de rest vindt men dat ze het heel goed doet voor zo'n zware kuur te krijgen. Vandaag was ze wel heel moe. Ze heeft overdag 4u na elkaar geslapen en dat is een recordpoging hier. Meestal beperken haar dutjes zich tot een half uurtje. Ze stapt ook wat moeilijker omdat ze slapjes op haar benen staat. Allemaal niet abnormaal zeggen ze hier. Het feit dat ze niet veel eet, is ook niet zo erg. Daar liggen ze hier niet van wakker zeiden ze. Ons roosje ligt hier nu aardig te snurken, zodat ik moeite moet doen om me te concentreren op de mail...

Hopelijk kan men in de loop van deze week de stamcellen stimuleren en collecteren. Deze hebben ze nodig om na kuur 4 en na kuur 5 terug te geven. Zo zou ze sneller kunnen herstellen. Wat die 2 kuren inhouden, zullen we pas rond Nieuwjaar weten. Dat is nog allemaal te ver weg. En zoals we proberen nemen we elke dag zoals hij komt. Je leert hier wel genieten van de momenten die je samen hebt! Doen jullie dat ook maar allemaal!

slaapwel,

Joke

14:23 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.