13-04-08

Zondag 16 december 2007

Hallo iedereen,

we zijn van 17u thuis uit Leuven. Normaal gezien zouden we vroeger naar huis gekomen zijn, maar ons Nette moest nog bloed bijkrijgen. Niet leuk dat we 3u langer moesten blijven, maar beter vandaag langer blijven, dan morgen terug naar GHB natuurlijk.

Als alles verloopt volgens schema zijn we nu thuis tot 7 januari! Dat zou veel deugd doen! 3 volle weken thuis, dat is de eerste keer in een lange tijd.

Ons Nette heeft deze kuur heel goed doorstaan. Ze kreeg de chemo altijd om half 11 's avonds en ik denk dat dit een goed moment is. Dan slaapt ze en kan ze de ganse nacht rusten. Overdag is ze altijd zo druk in de weer dat ze niet echt veel kan en wil rusten.

We hadden vrijdag iemand van de kiné laten komen om eens naar ons Nette haar stapjes te kijken. Ze stapt nu een week en doet het echt fantastisch goed. De kinesiste zei dat we ons absoluut geen zorgen moeten maken op dit vlak. Ze corrigeert zichzelf heel goed als ze haar evenwicht dreigt te verliezen, kan goed draaien, dingen oprapen, door de benen buigen, op 1 been staan zelfs, vanuit zitstand rechtstaan zonder hulpmiddelen, kortom ze doet het heel goed!

Nu is het de volgende dagen en weken weer afwachten hoe haar bloed zal evolueren. Waarschijnlijk zal ze in de loop van deze week weer op 0 staan. Dan moeten we weer extra voorzichtig zijn. Voorlopig stelt ze het goed, dus daar zullen we maar van genieten.

Het was daarnet wel heel moeilijk om haar in bed te krijgen. Na drie pogingen is het dan toch eindelijk gelukt... Het is wel niet simpel voor haar om constant die klik te moeten maken tussen thuis en GHB. Je hebt zelf al wat moeilijkheden om je knopje om te draaien, laat staan ons Nette.

Nog een gezellige zondagavond gewenst en tot mails,

Stijn en Joke

15:26 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.