13-04-08

Zondag 30 september

Hallo allemaal,

Ons Nette is van woensdagavond mee naar huis mogen komen. Vrijdag is de nmr scan niet moeten doorgaan, omdat de winst ervan minimaal zou zijn. Men weet immers dat er nog tumorrest is, de behandeling is afgesproken en de scan zou met de nodige voorzichtigheid moeten geïnterpreteerd worden. Na elke operatie zit er immers overal wat bloed. Dit kan ook lijken op uitzaaiingen, daarom wilde men dit niet onnodig doen. Ze zou dan ook weer onder narcose moeten gebracht worden en alles wat niet noodzakelijk is, laten we dan ook maar.

We hebben ondertussen ook beslist om onze twee meisjes volgend weekend te laten dopen. Dit wilden we eigenlijk tijdens onze trouwviering doen, maar aangezien die pas volgende zomer gepland was (dit zal niet meer doorgaan) doen we het nu. De reden waarom we het zo snel doen, is omdat we morgen 8 dagen met de chemo zullen starten. Ons Nette zal zich dan niet zo goed voelen en dat willen we voor zijn.

We hebben de afgelopen dagen wel genoten van ons gezinnetje. Hoewel het een heel dubbel gevoel geeft. Het lijkt alsof er niks veranderd is. Buiten een stijve nek en een plakker op haar hoofd, is er aan ons Nette weinig te merken. Ze heeft al wel 2 moeilijke nachten gehad, maar bij mama en papa in bed, vond ze voldoende troost. Het is wel niet makkelijk om altijd te lachen naar haar. Ook ons Nore zegt: "mama, je moet toch niet wenen, ons Nette is toch hier." Daar heeft ze natuurlijk gelijk in. Soms dan overvalt het gevoel van somberheid je, dan denk je zo zwart en zo negatief. Hoewel je probeert positief te blijven, overheersen deze nare gedachten soms.

Vanmorgen zijn we in de Belse bossen een frisse neus gaan halen. Lekker in het zonnetje genieten, dat deed ons allemaal deugd.

Morgen moeten we terug naar Leuven. Deze week gebeuren er nog een aantal onderzoeken en wordt er in haar hoofd en borst iets ingeplant om de chemo toe te dienen. Dan mogen we volgend weekend weer naar huis en maandag 8 oktober zal de chemo dan starten. Benieuwd hoe ze dit allemaal zal doorstaan.

Bedankt voor alle kaarsjes en bemoedigende woorden. Weet ook dat je niets moet laten weten om te zeggen dat jullie aan ons denken. Iedereen gaat verschillend om met deze situatie en dat weten we.

groetjes,

Stijn en Joke

14:19 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.