19-04-08

aauw mijn oogjes

Hallo allemaal,

vanaf nu neem ik zelf het toetsenbord in handen en bepaal ik dus ook zelf wat hier allemaal over mij geschreven wordt! Nu ik bijna 2 jaar word, moet ik mijn computervaardigheden dringend bijschaven!!!

Vandaag zijn we eventjes naar Mol geweest. Gelukkig moesten we niet naar GHB. De resultaten waren binnen de perken. Mijn WBC waren 200. Misschien toch al een stijging in aantocht? Ons Nore was ook meegegaan. Kei leuk! We mochten in het labo iets kiezen uit het mandje. We kozen allebei hetzelfde: plakoorbellen en een bijhorende ring! Wat zijn we toch ijdeltuitjes!

Dr. Givron was er vandaag niet omdat het weekend is. Daarom gingen we even langs bij Dr. Janssen. Ook een hele lieve hoor! Ze keek eens goed naar mijn oogjes, want die zijn al een paar dagen rood. De laatste twee nachten ben ik vanaf 3u bij mama en papa in bed gekropen, omdat ik zo hard moest wenen voor mijn oogjes. Nu moeten mama en papa een week druppels in mijn ogen doen. Dat vind ik wel niet zo leuk, maar hopelijk worden ze zo snel terug beter. Nu zie ik er echt niet uit (rode ogen en een bleke huid, precies een klein vampiertje...)!

Daarnet ben ik nog met mama naar de winkel een cadeautje voor oma Maria gaan kopen. Die is maandag jarig. Ben om de hoek al in slaap gevallen. Ons Nore ging ondertussen met papa fietsen. Ze is een beetje aan't oefenen om zonder wieltjes te rijden. Het was nog wel heel moeilijk zeiden ze. Les 1: vooruit kijken (dat vergat ons Nore soms wel eens...)

Zo, dat was het voor vandaag. Veel plezier morgen, want dan schijnt de zon weer!

Dikke knuffel,

Nette

16:20 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Waw Nore, dan kunnen we binnenkort samen fietsen zoals de grote! Blijven volhouden en het zal wel lukken, laat je papa maar wat lopen en zweten... dat heb ik ook gedaan en ik kan nu al goed!

Dikke knuffel van je vriendje Dries.

Gepost door: katleen | 20-04-08

Stralend zonnetje Het zonnentje heeft geschenen, alleen jammer van de regendruppeltjes in de namiddag. Maar ja de plantjes moeten toch drinken hebben éh. Hopelijk is de grote zus niet te nat geworden tijdens de fietstraining. Morgen, overmorgen ... zal de zon zeker nog wel eens schijnen, dan kan je buiten gaan wandelen zodat je velletje terug een kleurtje krijgt. En die rode oogjes zullen dan ook wel snel verdwijnen. Maar eigelijk, een wit konijntje met rode oogjes zijn wel lief vind ik, hihihi.

Heel veel groetjes
Anne, Rik, Lise en Loes

Gepost door: anne | 20-04-08

De commentaren zijn gesloten.