24-04-08

Lap saucisse

hoi piepeloi, 

Het is lang geleden, maar nu hebben we brute pech seg. Ons Nore is ziek en moet heel veel hoesten. Ben gisterenavond dan maar naar oma en opa in Bel gegaan. Was deze morgen al om kwart na 5 wakker! Nu blijkt dat opa ook ziek is, dus nu komen oma en opa uit Turnhout me halen. Wat een soep! Straks moeten we dan weer wisselen en moet ons Nore naar Turnhout, want morgen moet ik naar GHB voor een nieronderzoek. Vroeg opstaan dan, want we moeten al om 8u daar zijn.

Mijn bloedcontrole gisteren was nog ok. Alles wel heel laag, maar binnen de perken. Misschien morgen nog iets bijkrijgen, maar dan zijn we toch daar, dus is er geen extra ritje nodig. De kans is wel klein dat we maandag terug kunnen starten met chemo. Ik had gisteren nog altijd maar 700 WBC en 39000 plaatjes. Moet 2000 WBC en 80000 plaatjes hebben. Als er iemand wat op overschot heeft, mag je ze in Geel komen afgeven...

Mijn oogjes worden elke dag een beetje beter. Kan toch al terug wat humor verkopen met mijn blik. (een blik waaraan weinig mensen kunnen weerstaan trouwens en dat weet ik wel!!!)

dikke knuffel,

Nette

08:01 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Amai amai, wat een pech!
't Is te hopen dat die zieken allemaal snel beter worden. En voor Nette: Toi, toi, toi morgen in Leuven.
Dikke knuffel van Dries aan Nore.
Veel beterschap van ons allemaal!

Dries, Daan, Katleen en Jochen.

Gepost door: katleen | 24-04-08

Dag Netteke portretteke,
Niet leuk hé dat je zus ziek is. Lene voelt zich al wat beter. En ik heb gehoord van oma dat je zo'n mooie schoenen hebt gekozen. Ik ben benieuwd om ze binnenkort te zien.
Tot gauw,

kusje van tante Tie, nonkel Jef, Lene en de beebie

Gepost door: tinne | 24-04-08

Toi, toi, toi... Amaai, wat een toestanden weer. Ik hoop dat Nore snel weer beter is zenne. En Nette, misschien zorgt een zonnig weekendje wel voor een plotse bloedstijging. Ik zal er alvast superhard voor duimen.
En die niertest morgen duurt lang (4uurs zekers, als ik me ni vergis), maar stelt ni veel voor hoor. Er moet wel een klein naaldje in je handje, maar da doe ni zoveel pijn hoor. Hopelijk moet je ni nog iets bij krijgen, anders wordt het wel een erg lange dag in Leuven hè!

Dikke knuffel van je vriendinneke Nora, xxx

Gepost door: nora | 24-04-08

Allemaal beestjes Hoi, dag Netteke,

Dat zal weeral een hele verhuis zijn. Eerst naar oma en opa Bel en dan naar oma en opa Turnhout. Gelukkig bestaat er de computer, zo geraken we je toch niet kwijt. Hopelijk is Nore snel genezen.
Allé tot de volgende keer en we zullen duimen dat je bloed terug beter wordt.

Groetjes Annekepanneke

Gepost door: anne | 25-04-08

De commentaren zijn gesloten.