04-05-08

bewogen weekend

Hallo allemaal,

wat heb ik veel te vertellen! Sinds woensdag is ons Nore thuis en hebben we dus héél veel plezier kunnen maken. aan tafel

 

 

 

  Woensdag hebben we in de voormiddag verkleedpartij gehouden. Let vooral op de schoenen...

schoenen Nette

verkleedpartij

 schoenen Nore

In de namiddag zijn we naar tante Tie geweest. We zouden met ons Lene gaan spelen, maar toen we de oprit opreden, sliepen ons Nore en ik en lag ons Lene in bed te snurken. Lang hebben we dus niet samen gespeeld.

Donderdag was ons Nore naar de bioscoop geweest en ben ik met oma Maria gaan wandelen. Ik weet er zelf niks van, want sliep al in de garage vóór we vertrokken waren...

Vrijdag zijn we naar mijn peter Wiet geweest. Het was leuk om nog eens met Minne te spelen. Het is moeilijk om met kindjes af te spreken, omdat ze vaak ziek (kunnen) zijn. Mama en papa zijn dan meestal wat bang om mij ziek te maken. Nu het weer wat beter wordt, kunnen we veel buiten spelen en kunnen er ook eens andere kindjes bij zijn. (gelukkig is ons Nore er nog, want daar beleef ik écht dolle pret mee!!) Natuurlijk moeten we dan nog wel opletten, maar voorlopig lukt ons dat wel. Toen we bij Wiet, Liesbet en Minne waren, kregen mama en papa het verschrikkelijke nieuws dat Siel (Siew voor mij) naar de hemel gegaan is. Ikzelf snap dit allemaal niet goed, maar mama en papa gaan me er later zeker vaak aan herinneren. Ze zeggen dat het zo'n lieve meid was en dat het niet eerlijk is dat ze nu al naar de hemel moest. We zullen haar allemaal heel erg missen! Kunnen jullie mee een kaarsje branden met ons? Hebben al aan opa Eddy gevraagd of hij tijdens zijn tocht veel aan Siel wil denken en er een extra kaars voor wil branden!

Papa heeft de voorbije dagen het terras enzo afgespoten. Wat waren de ramen vies seg. Gelukkig waren Sien (Nette) en Maria (Nore) van de partij en hebben ze alles mooi laten blinken. Pret verzekerd, we waren kletsnat!

ramen poetsen 2

ramen poetsen 1

 

Gisteren zijn we naar de markt gegaan en kwamen we moeke Maria tegen. Dat is mijn onthaalmoeder. Ik kan er nu al een hele tijd niet naartoe gaan, maar als ik terug genezen ben, ga ik daar zeker terug veel spelen. Het is daar zoooo leuk met al die kindjes!

We hebben dit weekend ook veel geknuffeld. knuffelen

 

 

 

 

 

 Vandaag zijn we naar de brunch van Ruth en Miek gegaan. Alle vriendinnetjes van mama waren daar. Omdat het weer zo mooi was, kon ik ook nog eens mee. Lang geleden dat ik hen nog eens allemaal samen gezien heb. Mijn meter Leen was er ook.

mats nette samsam en Nette

 

 

 

 

Deze namiddag heb ik dan wat gerust. Daarna zijn we naar de kermis gegaan bij ons Nore haar school. Dat was weer heel leuk natuurlijk. Ons Lene was er ook en ons Nore had de "plusj" gevangen. 

Morgenvroeg gaan we eerst naar dr. Givron voor een bloedname. Als de resultaten ok zijn, mogen we verder naar GHB rijden. Hopelijk mogen we nu wel starten. Dat weekje uitstel was eigenlijk niet erg. Dan konden we allemaal wat bekomen en kreeg ik de tijd om goed te herstellen. Sinds ik vorige maandag een zakje bloed kreeg, ben ik terug de oude. Veel tijd om in topvorm te blijven is er echter niet, want na volgende week gaat het weer eventjes bergaf, maar ja het is voor een goed doel hé.

Dikke knuffel,

Nette (volgende keer vanuit GHB hopelijk)

 

20:32 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Wat een leuke foto's weer zeg.
Je ziet er altijd fantastisch uit en je gaat dat deze week weer super doen in Leuven,... Daar zijn wij zeker van.

groetjes van tante Tie

Gepost door: tinne | 04-05-08

drukke week Amai, ge hebt nogal moeten spelen. Dat zal jou deugd gedaan hebben. En uw grote zus zal ook wel blij zijn, zo 'n flinke zus om mee te ravotten. Als jullie nog eens het terras gaan poetsen, laat dan maar iets weten, want het zag er wel leuk uit, met al dat water.
Hopelijk zijn uw bloedbeestjes in orde en kan je naar GHB. zal in de week nog wel eens met jou mama bellen.
Heel veel groetjes van Loes, Lise en Rik.
Doedeloei, en nog nen dikke duim en een kaarsje voor iedereen die het nodig heeft.

Groetjes Anne

Gepost door: Anneke Panneke | 05-05-08

Lieve meid,

het deed me deugd om je gisteren te zien spelen met Nore, Sam en Mats!! Je bent echt een grote flinke meid geworden!
Ik duim vandaag voor je bloed en dat je weer kan vechten tegen de slechte beestjes in Leuven!

Tot gauw!

Leen

Gepost door: Leen | 05-05-08

kippevel En weeral zulke prachtige schoenen bij de meisjes van Dergent. Bollekes, flushkes, hakjes,... kortom een meisjesdroom. En mooie verkleedkleding zeg. Jullie zijn toch een stel defige dames hé.
En dan plots het trieste nieuws van Siel. Kippenvel.
Wees er maar zeker van de de Dams-dames voor dat prisesje een kaarsje laten branden. Oneerlijk!

lieve groetjes van Anne en Sterre

Gepost door: anne en sterre | 05-05-08

De commentaren zijn gesloten.