08-05-08

Dinsdag starten we weer

Hallo allemaal,

mama en papa hebben een gekke week gehad. Nu Siel naar de hemel gegaan is, hebben ze het wat moeilijk. Gelukkig zijn ons Nore en ik in de buurt om de traantjes in een glimlach om te toveren.

Mama werd deze week ook geveld door een griepje. Ben dus een tijdje bij oma en opa in Bel gaan logeren. Leuk hoor, want ik leer daar weer veel zotte kuren bij!

Vandaag ben ik met oma en opa naar dr. Givron geweest. En jaja, mijn startvoorwaarden zijn bereikt! (WBC: 2100) Om praktische redenen hebben we beslist om toch pas volgende week dinsdag te starten. Maandag is een feestdag, dus daarom een dagje later. We mogen dan rechtstreeks naar GHB rijden en kunnen dus vroeg met de chemo starten. Waarschijnlijk een opname van 3 dagen ongeveer. Hopelijk ben ik dan in topvorm tegen 30 mei, want dan volgt er dat weekend een feestje voor mijn tweede verjaardag en dat wil ik voor geen geld van de wereld missen natuurlijk. Ik weet alleszins al wat ik ga wensen als ik de kaarsjes mag uitblazen (maar dat verklap ik  niet, want anders komt mijn wens niet uit)!

dikke kus,

Nette

21:47 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

dag Netteke,

Ik heb weeral gehoord dat je zo flink gespeeld hebt met ons Lene. Ons Lene zegt altijd dat Netteke lief is. Is dat niet leuk?
Mama en papa, ook jullie veel sterkte hé vandaag,... Wij denken aan jullie hoor!

dada

Tante Tie

Gepost door: tinne | 09-05-08

Nog even van de zon genieten ! Dag Nette,
Zorg maar heel goed voor je mama en papa, zodat ze geen traantjes meer laten vloeien. En geniet dit lange weekend nog maar van de zon. lekker spelen met Nore.
Saluutjes

Groetjes Annekepanneke

Gepost door: Anne | 09-05-08

nog eventjes lekker buiten spelen hey nette

Mama en ik zitten hier eventjes voor de computer en we zijn blij dat je dinsdag aan de volgende chemo kan beginnen.
Speel maar lekker buiten en geniet van het mooie weer zoals Stig en ik dat ook zullen doen.

groetjes Ferre en tante Sandra

Gepost door: sandra | 09-05-08

de drie biggetjes dag Nette , ik vond het fijn je vandaag te zien in de tuin bij je tante Tinne. We gingen alles klaarzetten voor de garageverkoop en jij speelde al snel mee met Nette B. en Sterre. In het huisje speelden jullie ' drie biggetjes'. Jij moest de foto's trekken met de nijntjes-kodak.
Ons Sterre vroeg nadien in de auto waarom ze haar handjes met gekke-verdwijn-zeep moest wassen. Dat begreep ze niet echt goed. Ik heb haar uitgelegd dat het tover-zeep is die vieze beestjes opeet. En toen begreep ze het.
Lieve groetjes, Anne en Sterre.

Gepost door: anne en sterre | 09-05-08

dag lachebekje dat van die zotte kuren, dat klopt helemaal! Zo met je handje voor je mond en dan schaterlachen, we doen bijna in ons broek van het lachen!
Het was weer heel leuk om je hier bij ons te hebben, en ja, ik zal voortaan alle knoopjes van mijn bloes dichtdoen want een decolleté daar kan je echt niet tegen hee?
We zijn ook blij dat alle kruidenpotjes nog eens geteld zijn in onze keuken, zo krijgen we een goede inventaris: "een twee zes acht tien" . En de poppen die zijn ook weeral gepamperd en gevoed en hebben goed "gepapen" dus die kunnen er ook weeral tegen.
Al goed dat jij met ons Lene dat woensdag allemaal in orde hebben gebracht. (En dat zonder dienstencheques!)

dikke zoen
oma en opa

Gepost door: Nicole en Luc | 10-05-08

Good luck! Hey Netteke,

Ik wil je alvast heel veel succes wensen voor morgen! Ik hoop dat alles vlot verloopt. En woensdagvoormiddag kom ik effe op bezoek, dan moet ik ook in Leuven zijn.

Dikke knuffel,

Nora, xxx

Gepost door: nora | 12-05-08

niet te warm daar?? Dag Nette,
is het niet te warm op je kamer in het ziekenhuis? Hopelijk kan je er goed rusten en op krachten komen!
Ik kijk al mee uit naar je verjaardag!! Want 2 kaarsjes uitblazen is toch weer een groot feest waard!
Ik heb vandaag brokken gemaakt... Ben deze morgend toen ik naar het werk reed tegen de borduur gereden... Nu heeft de auto een grote schaafwonde onder mijn deur... Breng jij een pleister mee vanuit het ziekenhuis om hem te maken?? Hopelijk gaat alles bij jou dus veel beter dan met mijn auto!!
dikke knuffel en slaap lekker deze nacht!
Leen x

Gepost door: Leen | 13-05-08

De commentaren zijn gesloten.