13-05-08

Eindelijk terug hoog op de berg!

Dag vriendjes en vriendinnetjes,

We zijn vandaag terug gestart. Het heeft lang geduurd, maar nu was ik wel heel goed hersteld... mijn WBC waren wel 3700! Wat een record.

Ik moest eerst 8u spoelen voor ik chemo mocht krijgen. Die kreeg ik om 20u en loopt over 3u. Ik moet tot vrijdag hier blijven, want na de laatste chemo moet er nog 12u gespoeld worden. Normaal gezien dus 3 nachtjes GHB. Vandaag blijft onze papa slapen. Lekker gezellig hier op de kamer hoor. Zo'n vader-dochter-gesprekken kunnen toch boeiend zijn!

Morgen komt Nora misschien op bezoek. Ze moest nog in GHB zijn en wipt dan waarschijnlijk eventjes binnen, joepiedepoepie!

Ben met mama en papa even langs de vijver gaan wandelen daarstraks. Als er chemo loopt, mag je niet van de afdeling, maar tijdens het voorspoelen mocht dat nog wel, dus profiteerden we er maar van. Het was wel niet makkelijk met de buggy en de paal over die hobbelsteentjes naast de vijver. Vond het wel superleuk om de eendjes te zien. "Eed, kwak" zei ik dan.

Na de wandeling ben ik met Lotte nog muziek gaan maken in het muzieklokaal. Ik ben voor de allereerste keer alleen meegegaan. Dat was héél leuk hoor. Toen mama en papa eens kwamen piepen, was ik ijverig met de eitjes over de xylofoon aan't rollen. Wat ben ik toch een muzikaal talent...

Zo, dat was het voor vandaag. Morgen meer nieuws vanuit kamer 406,

dikke knuffel,

Nette

21:06 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Muzikale tikkeneikes! Ja, leuk hè Nette die eitjes die rollen van de xylofoon, BOEM op de trom. Da en op de piano tokkelen vond ik het allerleukste.
Morgen kom ik even met je spelen hè! Zie maar da ge op tijd wakker zijt, want ik moet al om 8u30 bij dr Renard zijn. Da wordt weer supervroeg opstaan, al chance da 'k nog wa dodo'kes kan doen in den auto.
Bye, bye
Dikke knuffel van Nora, xxx

Gepost door: Nora | 13-05-08

flinke meid echt waar, een flinke meid , dat ben je!
groetje Anne en Sterre

Gepost door: anne en sterre | 14-05-08

Dag Netteke Hier nog eens iets van opa Eddy in "panje".
Ik ben in Carrion de Los Condez en slaap deze nacht in het klooster bij de nonnekes.
Je moet maar veel met oma maria op de gang gaan wandelen. Binnen een paar weken kunnen wij ook weer samen spelen.Dag flink meisje en doe de groetn aan je grote zus.

Gepost door: Opa Eddy | 14-05-08

Hoera nu kan ik je volgen op de blog Hey Nette,
Cool dat ik je nu ook van thuis kan volgen.
Spijtig dat ik pas van vandaag weet dat je in het ziekenhuis bent, anders was ik eens langsgekomen. We zijn naar de consultatie geweest.
Maar ik blijf volgen en misschien past het een volgende keer.
Dikke knuffel !
Britt

Gepost door: Britt | 14-05-08

De commentaren zijn gesloten.