14-05-08

five little ducks

Hallo allemaal,

Het was vandaag weer een fijne dag hier in GHB. Ik kreeg bezoek van Nora en ben met haar muziek gaan maken. Daarna zijn mama, papa en ik naar de vijver gewandeld. Ik was in slaap gevallen en heb een hele poos gedut naast de eendjes in de schaduw, hééérlijk. Jan en zijn mama zijn ons ook komen vergezellen, maar dat heb ik niet geweten.

Toen we terug boven waren, kwamen Jana en haar mama een pakje brengen, een leuke fotokader. Als ik thuis ben ga ik zeker eens een duik nemen in ons fotoarchief en er een mooie uitkiezen!

Om 19u kreeg ik weer wat chemo. De rest van de dag werd er gespoeld en als er geen chemo loopt, mag ik buiten, dus genieten maar. We hebben wel heel wat beziens, want met die paal en die buggy samen is rijden niet zo vanzelfsprekend... Gelukkig is papa een echte held en zijn we zonder stukken of brokken beneden geraakt!

Oma Maria was met de bus gekomen. Terwijl ze hier was heb ik een heel pakje Tuc koekjes gegeten, amai buikje dik. Ik heb hier al heel flink gegeten hoor. Achteraf heb ik nog 3 bokes gegeten, goed hé.

Prof. Norga was ook nog op bezoek geweest. Hij zei dat we binnenkort nog eens een scan zullen doen. Normaal gezien was die vorige week, maar dat kon niet doorgaan omdat we eerst deze kuur moeten afgerond hebben. Wel altijd spannend zo'n scan, want er zijn blijkbaar kindjes en volwassenen waarbij zelfs tijdens de behandeling de tumor terug groeit. Wij zijn dus bij de gelukkigen! Ze gaan ook bekijken hoe lang het deze keer duurt voor ik terug genoeg WBC heb. Als het opnieuw zo lang duurt, dan kan het zijn dat ze de dosis aanpassen van de chemo.

Nu ik wat ouder ben, lukt het me ook beter om de verpleging wat te plagen af en toe. Ik steek dan mijn tong uit bijvoorbeeld. Ik ken ook al een paar namen. Nu ben ik niet zo bang meer hoor. Als er nieuwe dokters komen, dan moet ik nog wel altijd met kogels schieten, maar bekende gezichten heb ik wel graag hier. Gelukkig dat die witte engeltjes bestaan, want anders zou het hier in't honderd lopen vrees ik.

Alé, ik ga een uiltje vangen, want heb niet zoveel geslapen vandaag.

Dikke kus,
Nette

21:19 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Netteke ! Gelukkig kan je daar in Leuven toch ook buiten met zo'n mooi weer, geniet er maar van!
En moest het even wat minder goed gaan, haal dan je krachtsteen nog maar eens boven, die zal je zeker wel helpen!
Nore heeft zich vandaag geweldig goed geamuseerd met onze jongens: samen met Dries emmertjes water over Daan proberen te kappen (maar die ging telkens lopen)...en dan allemaal gieren van het lachen! Dolle pret in het zwembadje dus!

We blijven voor je duimen Nette, en het kaarsje brandt ook weer...
Toi, toi, toi, bij de volgende scan!

Groetjes en knuffels,
Dries, Daan, Katleen en Jochen.

Gepost door: katleen | 14-05-08

koekie-monster hmmm, tuc koekskes en boterhammetjes. Zalige combinatie.
Ik lees dat je een kleine plaagstok bent. hihi. Dat vindt Sterre weer leuk zoiets.
knuffeltje, Anne en Sterre

Gepost door: anne en sterre | 14-05-08

groetjes vanuit Broechem Hallo lieve toffe sterke Nette,

je zal denken: wie in Broechem kent mij nu? Wel: wij! En wie zijn wij: Lieve en Jo En wie zijn Lieve en Jo: wij zaten op het trouwfeest van Kaatje en Filip naast je fiere lieve toffe en sterke mama en papa. En ... die zijn samen met jou in onze gedachten geslopen. Dus we denken veel aan je en sturen alle positieve zomerse energie naar GHB (we kennen de weg!)
Heel veel groetjes, Lieve en Jo

Gepost door: lieve | 14-05-08

boke choco gisteren vertelde mama dat je veel koekjes had gegeten. Ze zei: nu zullen er wel geen bokes meer ingaan!
Tarara, ons Nette heeft een eigen recept ontwikkeld: een boke met choco, daar bovenop nog een veeg choco en dan nog eens even lekker soppen in de pot met choco!!!
En zo eet je dan lekker drie bokes op!
En dan zijn er verpleegsters die tegen oma vertellen dat ze moeten 'punten tellen' om wat af te vallen!
Dat ze maar eens komen zien naar jouw figuur hé met die chocobokes en tuckoekjes!
kusje
oma en opa

Gepost door: Nicole en Luc | 15-05-08

Ik ben op je blog terecht gekomen via de blog van Siel. Volgens mij ben je net zo moedig dan Siel. En nog zo klein en de verpleegsters al plagen, jij durft. Doe dat verder goed daar in GHB, volgens mij ben je vechtertje.

Gepost door: Nancy | 15-05-08

hallo Nette Ik ben op je blog terecht gekomen via de blog van Siel. En ik was benieuwd naar die kleine meid die al zo hard kan vechten tegen die soldaten. Wat lees ik daar, nog zo klein en de verpleegsters al zo plagen. Ze zullen er wel om kunnen lachen.
Ga maar zoveel je kan buiten in het zonnetje, groot gelijk.
Doe dat verder goed daar in GHB he

Gepost door: Nancy | 15-05-08

Dag Netteke Hallo Netteke.
Ih heb hier in "panje" nog eens een computer gevonden. Gisteren zat ik aan tafel met een meneer uit Engeland en een mevrouw uit Noorwegen. Zij gaan in Santiago voor ons flink meisje een dikke kaars laten branden. Dag Netteke en de groetjes aan ons Nore, mama, papa, oma Nicole en opa Luc.

Gepost door: Opa Eddy | 15-05-08

De commentaren zijn gesloten.