16-05-08

home sweet home

Hallo allemaal,

ik ben terug thuis, joepie! Ons Nore zal blij zijn als ze straks van school komt! Gisteren heb ik nog een leuke dag gehad iin GHB.

muziekeitjes

muziek Lotte 

's Morgens heb ik muziek gemaakt met Lotte

 Nette vijver

In de namiddag ben ik 1,5 uur buiten geweest bij de eendjes.   

bolleke en anoucheanouche 

 De clowns Anouche Cartouche en Bolleke zijn op bezoek geweest.

 jongleren

Ik heb gejongleerd met appelsienen. 

 En 's morgens was mijn bed overstroomd van al dat vocht dat ik krijg.

voorlezenWoensdagavond is er ook iemand komen voorlezen. Het was een lieve studente en ze had hele leuke boeken bij. Jammer genoeg had ik er niet veel zin in, want het was al aan de late kant.

Ilse Hier zie je me zotte kuren doen met de verpleging. (ik kan haar naam al zeggen hoor!)

Mama en papa zijn wel een beetje moe, want daar op't vierde slapen ze niet zo goed. Die pomp piept soms 's nachts en af en toe moet ik een nieuwe pamper aan (om overstromingen te voorkomen...) en de temperatuur was er ook aan de hoge kant. 's Morgens rond 6u zeg ik dan 'sjoene aan' en dan moet ik eruit. Ik doe overdag wel eens een dutje hoor, maar nooit heel lang, want ik wil niks missen natuurlijk.

Vanmorgen was Lotte al heel vroeg op mijn kamer, maar ik wilde niet meegaan. Papa was aan't inpakken, dus ben ik maar op de kamer gebleven. Volgende keer ga ik zeker weer mee, want dat vind ik toch echt wel leuk. Gisteren had ik de muziekeitjes verstopt in mijn broek en onder mijn t-shirt. Lotte zong er dan een liedje over en dat was reuzefijn!

Maandag 26 mei moet ik nog eens een NMR-scan laten maken. Dan moeten we vroeg uit de veren, want we worden al om 7u op de dagzaal verwacht. Voor mij zal het vlotter gaan dan voor mama en papa, want ik ben toch om 6u wakker. Hopelijk zien de fotootjes van de scan er goed uit. Dat is altijd spannend zeggen mijn ouwelui. Ze hebben deze week nog gezegd dat ik echt een klein wonder ben, want dat er weinigen zijn die zo'n vorderingen maken zoals ik. Weer iets om ons aan op te trekken dus.

Zo, dat was dat. Ga stillekes aan stoppen en papa wakker maken, want die is een slaapinhaalmanoeuvre aan't uitvoeren.

Dinsdag gaan we nog eens naar dr. Givron en we worden ten vroegste op 2 juni terug verwacht op't 4de voor het volgende blokje chemo. Nog 4 van de 6 te gaan! Volgende keer zijn we dus in de helft van het schema! Dan ben ik 2 jaar en ga ik 2 keer zo hard vechten!

dikke kussen,

Nette

13:59 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

joepie weer thuis! Dag kleine meid! Goed dat je weer thuis bent, dan kan je die verpleging niet meer zoveel plagen ;-) En heb je thuis al veel sjoene aangedaan?? Hopelijk kan je straks weer flink met Nore spelen en samen gekke streken uithalen!
En laat uw mams en paps deze nacht maar flink wat slaap inhalen!
dikke knuffel!
Leen, David en Mats

Gepost door: Leen | 16-05-08

Goed zo! Dag Nette, al naar huis!!! Dat is geweldig nieuws!
We zullen maandag een mega-force-kaars aansteken en turboduimen in gang laten schieten!
We onthouden het allerbelangrijkste: de wonderen zijn de wereld nog niet uit!

dikke knuffel
Amelieke

Gepost door: Amelie Dieltjens | 16-05-08

patat boem ! gelukkig dat ik op mijn stoel zat, anders was ik eraf gevallen. Patat Boem ! Waaw zeg, wat doe jij het goed zeg. En verhaaltjes, muziek,... dan gaat de tijd toch ietske sneller vooruit.
Zeg Nette, ken jij rikkie het konijntje? Die heeft een slap oortje en heeft veel vriendjes. Hij beleeft altijd gekke avonturen. Wel,... ons Sterre heeft voor jou een leuke Rikkie-tekening gemaakt.
Knuffel van Sterre en Anne

Gepost door: anne en sterre | 16-05-08

Dag flinke Nette Ik heb de fotos van GHB hier in ·panje· gezien. Een dikke duim voor ons Netteke.
Geef ons Nore een dikke knuffel vam mij.
Dag Netteke

Gepost door: Opa Eddy | 16-05-08

Hoi Nette!
We zijn hier in Hoogstraten al een paar keer komen "koekeloeren" op je eigen webblog! Mooi mooi mooi hoor... mama en papa hebben er iets moois van gemaakt!
Ook hier blijft de ganse familie duimen hé!
Groetjes en dikke knuffels!
nonkel Guy, tante Frie, Wout, Bieke & Jim

Gepost door: achterkozijn Wout | 16-05-08

Dag Netteke trompetteke Aha, ik hoor dat je weer thuis bent. Dat is goed nieuws. Nore zal blij zijn als ze die kleine zus weer ziet. En mama en papa die kunnen eindelijk weer wat beter slapen in hun eigen bed. Rust jij ook maar goed, zodat die bloedbeestjes snel terug in orde zijn. Want binnen 14 dagen is er een heel speciale dag voor jou: hipperdepip en zo. Eet nog maar veel bokes choco.
Dag flinke nette !
Groetjes Anneke panneke

Gepost door: Anne | 17-05-08

Hé Nette! Ik heb speciaal voor jou een 'knuffelkaartje' getrokken en er staat een heel gek mannetje op dat roept: "BLIJ - wees maar vrolijk!"
Terug thuis, dolle pret met je lieve zus en bijna 2 jaar, joepie joepie!!
Het maakt ons ook heel blij!
Een dikke knuffel!
Koen en Lies

Gepost door: Lies | 17-05-08

Home, sweet home! Hey Netteke,

SUPERcontent dat je weet thuis bent zeker. Da doe toch altijd weer deugd hè, zo in uw eigen beddeke en met uw eigen speelgoed en uw grote zus. In 't ziekenhuis is het ook al wel eens leuk, maar toch nog liever thuis. Ik vond het ook leuk spelen met jou. Als het weer wa beter is en uw wittekes staan terug redelijk, dan kom je eens bij mij in de tuin spelen hè. Dan moet ge uw grote zus maar meebrengen om met Maja te spelen en uw mama en papa kunnen dan met mijn mama en papa noggis wa bijsemmelen.

Dikke beestjesvrije megaknuffel van Nora, xxx

Gepost door: Nora | 17-05-08

onze kaars! effe rechtzetten, ons mama had weer ni goe nagedacht, we zullen onze kaars op de juiste maandag extra force laten geven ze!
dada

Gepost door: Amelie | 19-05-08

Mooi mooi mooi... Hoi Netteke...
Zo... amaaaaai er is weer veel gebeurd ondertussen hé... dan staat m'n mond weer niet stil als ik strakjes naar tante Frie en nonkel Guy ga om te vertellen hoe het met onze kleine meid gaat... doe zo voort en de kaarsjes blijven branden in Hoogstraten, Meer en Rijkevorsel!
Greetz from Highstreet-City... the city of strawberries ;-)

Gepost door: achterkozijn Wout | 17-06-08

De commentaren zijn gesloten.