01-06-08

Op naar de 3 jaar!

Hallo allemaal,

Wat een weekend seg! Vrijdag hebben we geen nieuws meer gekregen uit GHB. We gaan er dus vanuit dat alles ok is. Ben nog wel naar Mol geweest 's morgens, want ik had wat blauwe plekken en een paar kleine rode puntjes. Teken dat de plaatjes aan de lage kant waren. Morgenvroeg gaan we terug, want vrijdag waren ze nog wat te hoog om bij te krijgen (31000). De kans is dus groot dat we morgen nog eens een ritje naar Leuven maken. No problemo, die trip ben ik ondertussen al gewoon.

Vrijdag na de bloedname zijn we naar oma Nicole en opa Luc geweest. Daar waren Peter en Mattias, twee Duitse mannen. Zij waren sinds donderdag in Bel. Ze legden een heel traject af met de fiets in Nederland, Duitsland en België. Je kon hun kilometers sponsoren. Het grootste deel van hun verzamelde centjes ging naar een zelfhulpgroep voor Parkinson (waar Mattias zelf aan lijdt) in Duitsland, een stukje ervan was voor ons Nette. Tante Rita en nonkel André hebben hierbij enorm hun best gedaan om via buren, kennissen en hun wielerclub van de Windklievers ook te sponsoren. Via deze weg willen we al deze mensen enorm hard bedanken voor hun steun!Matthias en PeterMatthias en Peter 2

Hierbij aansluitend willen we jullie allemaal van harte uitnodigen op mijn benefiet in september. De Aardse Motorvrienden hebben besloten om dit jaar voor de 11de keer een benefiet te organiseren, dit jaar speciaal voor mij. Het is een motortreffen dat wordt aangevuld met een aantal andere activiteiten die je zeker niet mag missen! De benefiet bestaat uit:

Vrijdagavond 12 september: een zettersprijskamp

Zaterdag 13 september: solidariteitsmotortreffen en 's avonds '70-'80-'90 fuif

Zondag 14 september: Bepijlde rondrit van 180 km en kindernamiddag vanaf 14u.

Des te meer zielen, des te meer vreugde!

Ons Nore kwam vrijdag terug thuis van haar schoolreis. Ik wilde ook graag meegaan, maar zal nog een tijdje moeten wachten tot ik groot genoeg ben! We hebben nog kaarsjes uitgeblazen natuurlijk. Ons Nore moest wel helpen, want zelf lukte het me nog niet. Het was een minifeestje, want het grote feest was vandaag pas.

Gisterenmiddag zijn we opa Eddy aan het station gaan afhalen. Na 5 weken was hij eindelijk terug thuis. Ik had hem wel gemist hoor. Hij en Jef (zijn stapkameraad) hadden allebei een sleutelhanger met mijn fotootje aan hun rugzak hangen. Ze hebben tijdens hun pelgrimstocht heel de tijd aan mij gedacht. Opa Eddy had ook een steen met mijn naam op meegenomen naar Spanje. Cruz de Ferro is een plaats onderweg waar de pelgrims hun steen kunnen achterlaten. Dit brengt dan geluk voor degene naar wie de steen vernoemd is. Opa Eddy moest ook van een aantal mensen een dikke kaars laten branden in Santiago.  Allemaal dingen voor mij, dat is toch wel superlief van opa Eddy hé! Hij had als souvenir een T-shirt bij voor me, dezelfde als hij. Knap hoor!T-shirt opa Eddy

Wel leuk dat opa Eddy gisteren al thuis was, zo kon hij vandaag op mijn feestje zijn. We hebben gisterenavond nog een schietgebedje gedaan voor de weergoden en ze waren ons gunstig gezind! Het feestje kon doorgaan. We hebben nogal kunnen ravotten hoor! Het was trouwens de eerste keer dat we met de ganse familie samen waren sinds augustus. Voor mij was er maar 1 kindje van tel: Stig (ik zeg "Tig"). Hij is nog maar 5 maanden oud en ik vind het wel heel leuk om hem zijn tutje te geven ofzo. Ik kreeg nogal pakjes! Allemaal heel leuk! Ga nogal kunnen spelen hoor!P1010473[1]mail[3]

Zo, dat was het weer voor vandaag! Morgen nog eens op controle, maar starten zit er niet in waarschijnlijk. Hopelijk volgende week wel!

Dikke kussen,

Nette

nettepicknickLeenwietLiesbet en Nore

21:32 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hoera voor het feestvarken Hey Netteke,

Supertof dat het feestje toch kon doorgaan.

We zijn benieuwd naar de fotootjes hoor!

Vele groetjes
Ann en Bert

Gepost door: Ann | 01-06-08

Cool Hey Nette,
Ons mama en papa zullen zeker proberen komen in september (als mama hare moto tegen dan nog start want ze heeft al lang niet meer gereden).
Anders komen we met de auto (dan kan ik lekker meekomen).
Cool van uwe opa.
Mijne papa en Ome Dirk gaan eind deze maand met de moto naar Compostella.
Ik ga hen zeker doen stoppen in Cruz de Ferro.
Dikke knuffel en hopelijk tot héél binnenkort.
Groetjes,
Britt

Gepost door: Britt | 02-06-08

opa Eddy Hey Netteke,

Wil jij opa Eddy een dikke proficiat wensen voor zijn prestatie.
Da's ook ne krak, zenne!
Daar heb jij dat doorzetten ook wel wat van!
Veel liefs,Gepost door: Lu en Alda | 03-06-08

De commentaren zijn gesloten.