04-06-08

terug in de lift!

Hallo kameraadjes,

vandaag weer op bezoek in Mol. Deze morgen ben ik al vroeg vertrokken met ons mama. Ons Nore had gisterenavond 40° koorts en moest veel hoesten deze nacht. Ben dan deze morgen direct naar ons Lene gereden en heb daar dan gegeten. Oma Maria en opa Eddy zijn dan naar ons gekomen en naar de dokter gegaan met ons Nore. Die heeft een paar daagjes verlof gekregen.

De resultaten van vandaag waren héél goed (alé voor mijn doen toch)! Eindelijk terug in de lift!

Plaatjes: 40000 - Hemoglobine: 11,2 - WBC: 1100

Misschien dat we maandag toch kunnen starten. Het zal alleszins spannend worden. Maandag ga ik 's morgens eerst terug naar Mol en dan zien we wel. Niet te hard van stapel lopen, want anders valt het misschien tegen. Ik ben wel héél blij dat ik vanzelf terug aan't stijgen ben, want altijd uitstellen is ook niet leuk.

Na ons bezoek aan Mol ben ik met oma en opa naar Turnhout gegaan. Daar blijf ik nu slapen tot ons Nore beter is. Hopelijk duurt het niet te lang, maar we nemen geen risico's natuurlijk. Zou jammer zijn dat ik nu ziek zou worden en hierdoor niet kan starten volgende week ofzo. Ik mis haar al wel. Gelukkig dat mijn nichtje Finne interim-zusje was. Ben met haar gaan wandelen, hand in hand, en gibberen dat we deden! Iedereen moest naar ons kijken. Normaal gezien zou ik vandaag bij Nora zijn gaan spelen, maar dat moeten we dus even uitstellen. Jammer...

Zo, beste lezertjes, dat was alles voor vandaag.

Slaapwel!

Nette

 

21:34 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Sterke madam Amai, da is flink de bloedbeestjes heb je zelf laten stijgen. Dat komt waarschijnlijk van die lekkere broodjes en taartjes die jij allemaal gegeten hebt op uw feestje zondag ! We zullen deze keer voor je grote zus duimen, dat ze snel weer beter zal worden. Maar ik denk het wel want die mengeling "Dergent - Sannen" lijkt me toch wel van goede kwaliteit te zijn. Allé rust jij ook nog maar wat uit zodat je snel met de volgende kuur kan beginnen.

Heel veel groetjes aan je mama en papa en natuurlijk ook aan Nore.
Anne

Gepost door: Anne | 04-06-08

amaai nette jij wordt echt groot en heel erg flink!
doe zo verder meid, iedereen is trots op jou!

Gepost door: ann | 04-06-08

De commentaren zijn gesloten.