17-06-08

Morgen al naar huis

Hallo allemaal,

De dokters zijn net op bezoek geweest en ik mag morgen al naar huis! Ze hebben besloten om mijn dosis chemo aan te passen. Dit doen ze in de hoop dat ik sneller zal herstellen tussen de kuren in. Normaal gezien had ik maandag, dinsdag en woendag chemo en moest ik dan vanaf woensdag 24u spoelen. Nu krijg ik maandag en dinsdag chemo en moet ik dus al straks beginnen spoelen. Morgen in de late namiddag kan ik dan huiswaarts keren.

Er zijn nog wel kindjes bij wie ze de dosis aanpassen. Het is niet zo goed als er teveel tijd is tussen de kuren. Dan doe je veel te lang over een schema en krijgt de kanker ook teveel ademruimte. Dat is niet goed natuurlijk.

Ik voel me vandaag nog wel redelijk goed. Heb al wat gegeten (lekkere flantaart en chocomelk), maar moet ook heel hard snurken en een beetje hoesten. Niks erg, maar moeten we toch in de gaten houden.

Zo, dat was het weer voor vandaag.

kusjes,

Netteke trottinetteke

13:21 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ons Netteke is toch wel een "specialleke".Gisteren hebben we samen toch zo veel plezier gemaakt in GHB.Straks kom ik met opa weer een paar uurtjes langs en morgen ben je al weer thuis.Doe je straks weer je mooie ponnetje aan en je poppemie ook? Dat vonden wij knap Nette en poppemie in hetzelfde slaapkleedje. Tot straks Nette en alvast een dikke knuffel van oma en opa.

Gepost door: oma Maria | 17-06-08

Dag snurkertje Ge hebt gelijk dat ge veel snurk, dan kan je goed rusten. Zeg tegen jouw mama dat er wat papiertjes in de brievenbus zitten, waar ze nog ne kribbel op moet zetten. Ik zal ze in de loop van deze week wel terug komen ophalen.
Allé tot in de dr peetersstraat.

Groetjes Anne

Gepost door: Anne | 17-06-08

snelle Nette amai, GHB in en GHB uit. Dat gaat snel bij jou.
Wij zijn ook naar het circus Piccolini geweest. Leuk hé.
Groetje, Anne en Sterre x

Gepost door: anne en sterre | 17-06-08

Home sweet home, nietwaar? Goed, he, dat je nu al sneller naar huis kan. Kan je toch meer spelen en genieten samen met Nore. Jij bent toch wel een flink vechtertje en een sterke meid hoor!

Groetjes en kusjes,
Katleen & co

Gepost door: Katleen | 17-06-08

Hoi Nette,
Het is weer een tijdje geleden dat ik nog eens van me heb laten horen hé! Mama heeft het nu veel te druk met school, maar we denken heel dikwijls aan je als we langs jullie huis komen. We hebben in onze tuin een nieuwe schommel. Kom maar eens schommelen met Nore als je thuis bent.
Maak nog maar veel plezier in het grote ziekenhuis, dan gaat de tijd snel!
Lieve kusjes, Leon

Gepost door: Leon | 17-06-08

Héla schattebolleke!
hopelijk ben je ondertussen thuis, is je hoestje weg en voel je je niet te slecht!!!
We denken aan je meid!
Liefs, JimBo, Bieke en poes Treesje xxx

Gepost door: "tante" Bieke | 19-06-08

De commentaren zijn gesloten.