28-06-08

up we go!

Hey lieverds,

ik ben vandaag met onze papa naar Mol gegaan. Ik denk dat ik hem eens een keertje meer ga meenemen. Mijn bloed was al terug aan't stijgen, echt waar! Niet te geloven seg. We hadden gedacht dat we naar GHB zouden moeten voor plaatjes, maar dat was dus niet nodig!

resultaten van vandaag: Plaatjes: 67000 - WBC: 400

Een superprestatie als het ware. Ik heb nu nog 9 dagen om aan de 2000 WBC te geraken. Ga mijn uiterste best doen om dat te halen! Ik ga nu deze week niet meer naar Mol. Vrijdag moet ik naar GHB voor een niertest en dan zal ik nog eens een bloedname laten doen. Benieuwd wat er dan uit de bus zal vallen!

groetjes op jullie zomersnoetjes,

Nette

18:52 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

bravo! We steken een dikke duim in de lucht voor jou Nette!
Zou het springkasteel geholpen hebben misschien? Dan gaan wij voortaan elke keer met jou naar zo'n springkasteel ' pingen' hoor!
dikke knuffel van
een trotse oma en opa

Gepost door: Nicole en Luc | 28-06-08

Dg lieverdje Wat ben jij toch een formidabele meid, zo vlug dat dat allemaal gaat.Je moet maar eens vlug naar Turnhout komen want opa heeft zijn vriend Karel geholpen om een mooi,heel oud kapelletje in orde te maken zodat er dag en nacht kaarsjes voor jou kunnen branden.bxfm/

Gepost door: oma Maria | 28-06-08

Jipie!!! Amai da's goe! Ni moeten gaan bijtanken, da scheelt toch weer een paar uur hè!
Ja ja, ik heb het al tegen iedereen gezegd: die Nette, da's een straffe ze!
We zullen onze duimen nog wa naar boven laten staan voor die witte, da komt ook wel snor!
Zonnige kusjes...

Amelie

Gepost door: Amelie Dieltjens | 29-06-08

SUPER SUPER!

Wat doe je het weer goed Netteke raketteke... Als ge binnekort toch weer terug moet naar Mol, doe Givron dan de groetjes van mij, zeg maar SNORRIE dat ik zijn broek zo vies gemaakt heb, tja moest huilen en alles kwam eruit zo boos was ik, ik ben niet zo flink.... maar de volgende keer neem ik een voorbeeld aan jou, want das om naar op te kijken!!!
Dikke x Minne

Gepost door: Lies, Wiet en Minne | 30-06-08

waaw Hé, da is goed éh, die bloedbeestjes zo laten stijgen. Hebt ge misschien schietbonen gegeten? Ofwel ligt het aan mijn duimen, die doen hun werk nog altijd voor jou! saluutjes en geniet morgen maar van het zonnetje, lekker spelen met de zus WANT HET IS VAKANTIE !!!!

Groetjes Annekepanneke

Gepost door: Anne | 30-06-08

Geweldig! Hela Nette,
super van jou dat de bloedbeestjes al terug aan het stijgen zijn. Hier blijven tijdens de vakantie de kaarsjes ook branden hoor (ook al is het buiten dertig graden) en mijn duimen staan ook altijd in positie voor jou.
Geniet maar lekker van het weer en van je grote zus die nu ook thuis is.
Dikke knuffel vanuit het verre Meer,
Evi

Gepost door: Evi | 01-07-08

jippie ! nog 1600 te gaan. JIJ KAN DAT...
liefs
anne en sterre

Gepost door: anne en sterre | 02-07-08

De commentaren zijn gesloten.