09-07-08

olé olé mijn bloed gaat weer naar benee

hoi piepeloi,

 ik ben terug thuis. Ik zei zelf dat ik wilde gaan slapen en mama kreeg niet eens de kans om me nog een slaapwelkusje te geven. Na 5 minuten was ik al in dromenland! Dat gebeurt anders nooit. Toch een beetje vermoeiend zo chemo.

Deze morgen was ik om 8u wakker in GHB. Ik sliep gisteren pas om 23u. Het is daar zo licht op de kamer en dan kan ik niet zo goed slapen. Het feit dat mama of papa daar zijn doet er ook niet goed aan, want des te meer volk, des te meer vreugde!

Mijn superprestatie van de WBC is alweer verleden tijd... vandaag waren ze nog maar 1400. Toch wel erg dat dat zo snel achteruit kan gaan hé.

En nu met dat slechte weer zal buiten spelen er niet echt inzitten. Ik heb me vandaag alleszins nog niet verveeld hoor. Ons Nore had me verkleed en ik heb hier thuis nogal rondgecrost. Als ik in GHB ben, dan zit in veel op mijn bed of op de zetel. Hier thuis kan ik dan de kilometers inhalen!

Zo beste lezertjes, dat was het weer voor vandaag. Nog 2 keer naar 't vierde en dan ga ik er hopelijk alleen nog heen als bezoeker!

Nette

21:27 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Terug thuis Hoikes, dag Nette
En hebt ge goed geslapen in je eigen bedje? Dat is toch altijd beter dan dat ziekenhuisbed éh. En hoe was Nore haar indianenavontuur geweest? Rust nu nog maar goed uit, dan zullen die bloedbeestjes snel terug stijgen. En de zon die zal toch nog wel ooit terug komen zeker! Dan kan je buiten wat ravotten.
Dag Nettekevedetteke,
Groetjes Anne

Gepost door: Anne | 10-07-08

Aftellen! Oké, nu gaan we er alles aan doen dat ge echt kunnen beginnen aftellen! Superduimen, megatenen, reuzekaarsen... noem het maar, we laten ze in actie schieten!
Da weer hè! Da is voor ni veel goe ze! Wij zijn hier ook veel thuis (ah ja, ons mama heeft grote vakantie) en als we dan eens buiten kunnen ravotten... Da is dan toch weer iets anders hè!
(en minder beestjes die ons kunnen ziek maken!!!)
ik ga me ook nog eens wa verkleden, da's een goe idee!
Dag Netteke!
xxx
Amelieke

Gepost door: Amelie Dieltjens | 10-07-08

De commentaren zijn gesloten.