30-07-08

fotootjes

Lotte blijft logeren

30 juli 1

30 juli 2

30 juli 4

30 juli 3

 

 

 

 

Spelen bij Daan en Lex

30 juli 5

30 juli 830 juli 730 juli 6

 

 

 

 

 

 

 

 

Spelen bij peter Wiet, Lies en Minne

30 juli 9

 

 

 

 

 

07:52 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

28-07-08

't Is te warm voor GHB...

Hey bloggertjes,

't Is te warm om naar GHB te gaan. Ik vind het veel leuker om met ons Nore te spelen en lekker in mijn blote poep te lopen. Heerlijk zo'n vrij gevoel.

Ben vandaag naar Dr. Givron geweest met mama en ons Nore. Resultaten van vandaag: plaatjes: 68000 - hemoglobine: 10,5 - WBC: 1100. Niet spectaculair gestegen met andere woorden. Vrijdag gaan we nog eens terug en wie weet staat er ons dan wel een verrassing te wachten. Zal het een weekendje GHB worden of niet? Dat verneemt u in de volgende aflevering! Nu we bijna aan de eindstreep zijn, is mijn beenmerg zó moe dat het erg traag herstelt. Dat we de vorige keer eindelijk eens op schema konden blijven, is dus eerder uitzonderlijk.

Ik heb wel een heel leuk weekend gehad. Vrijdagavond is ons Lene komen spelen. Zaterdag heb ik de hele dag met ons Nore en papa gespeeld, want mama ging naar't kamp van de chiro kijken. 's Avonds is Lotte dan komen logeren, kei leuk natuurlijk. Ze sliep met papa buiten in de tent. Dat durf ik nog niet, maar als ik wat groter ben, kruip ik er zeker en vast bij!

Zondag zijn we bij Daan en Lex gaan spelen. Die hebben een kei leuk zwembad en daar mocht ik ook een keertje in spelen; Amai, ik heb mijn gangen nogal gegaan. Daan heb ik ook een tijdje op mijn schoot gepakt. Toch leuk zo'n baby. Jammer dat ik hem moest achterlaten, want ik kan er al heel goed voor zorgen hoor.

Vandaag ben ik met ons Nore bij oma en opa in Bel gaan spelen. Dat was ook weer super. Daarna nog een terrasje gedaan en toen was het weeral bad- en bedtijd.

De foto's van dit alles volgen nog.

warme groetjes,

Nette

21:55 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

25-07-08

puffen geblazen

Hallo allemaal,

amai seg, maandag nog herfst, nu tropische temperaturen. In wat voor een gek Belgenlandje leven wij?

Ik ben vandaag naar Dr. Givron geweest. Hij vond dat ik er heel goed uitzag. Het weekendje zee zal daar wel voor iets tussen zitten. Ik ben nog eens grondig gemeten en gewogen en ik moet zeggen: goed gewerkt Nette! Ik ben ik stijgende lijn aan't gaan en dat is heel goed. Blijkbaar zou het kunnen dat door bestraling en chemo je groei wat vertraagt. Ik zal natuurlijk nooit een lange madam worden, want mama en papa zijn ook niet van de grootste. Als er groeiproblemen zijn, kan dit wel met groeihormonen behandeld worden. Natuurlijk beter zonder, maar we hebben iets achter de hand. Alleszins ben ik nu goed op weg en dat is weer een hele geruststelling voor mama en papa. Tante Tie was meegegaan. Nu duurt het nog maar 4 weken en dan kan ik eindelijk dat kleine neefje of nichtje bewonderen! Er zal nog wel ruzie voor gemaakt worden vrees ik.

De resultaten van vandaag:

Hemoglobine: 10,9 - Plaatjes: 49000 - WBC: 1000

De kans dat we dus maandag kunnen starten is wel heel erg klein. MAAR niks is onmogelijk. De laatste keer ben ik ook serieus gestegen op 1 weekend, dus nog even afwachten. Maandag terug op controle en dan zien we weer.

Deze voormiddag is ons Nore haar vriendje Dries komen spelen. Daar wil ons Nore mee trouwen. Vond het ook wel leuk om er nog eventjes mee te spelen.

In de namiddag hebben we in het kleine zwembadje geplonst. Kei leuk was dat. Dat warme weer heeft toch veel voordelen! Zoveel leuke dingen doen en niet veel slapen, ideaal! Slapen vind ik echt wel tijdsverspilling, volop genieten is mijn leuze!

Gisteren zijn we naar papa's nieuwe kantoor gaan kijken. Amai, dat is chique seg. Daar zou ik later ook wel willen werken. Daarna zijn we verder gereden naar Planckendael. Ook heel leuk, alleen veel te druk. Op den duur was ik zo moe dat ik er wat lastig van werd. Mama en papa konden niet snel rijden met de buggy en dan kon ik niet in slaap vallen. Uiteindelijk heb ik me dan toch laten gaan en was ik terug helemaal fit om naar huis te rijden...

Daarstraks is ons Lene nog komen spelen. Ik vind het heel leuk als ik ermee op de schommel kan. Nonkel Jef moet dan altijd duwen en zotte kuren doen, joepie!

Ziezo, dat was het weer voor vandaag. Morgen komt mijn grote nicht Lotte logeren. Daarover zal ik jullie de volgende keer vertellen!

Nog lekker puffen hé,

X Nette X

Hieronder nog foto's van Planckendael en spelen met Dries.

planckendael 4planckendael 4planckendael 3planckendael 2planckendael 1dries 1dries 2dries 3dries 6

21:32 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

22-07-08

Met de trein naar Oostende tsjoeke tsjoeke tuut

Hallo iedereen,

het was niet Oostende en evenmin met de trein, maar we zijn er eventjes tussenuit geweest. (met de auto naar Westende!) Joepie joepie jee wat was het leuk aan de zee! Toen we gisteren terug thuis kwamen, was het hier precies herfst. Aan zee was dit helemaal niet zo. We hebben zelfs even met onze voeten in het water gespeeld. Ons Nore ging zo op in het heen en weer lopen dat ze viel. Gevolg: helemaal nat! Nore kletsnatWe hadden gelukkig een prachtig appartement op de zeedijk en waren snel terug binnen voor droge kleren. We hebben wel vaak een muts opgezet, omdat er heel veel wind was, maar regen was er niet bij. Een enkele keer kwam er een druppeltje uit de lucht gevallen, maar daar zijn we niet van gesmolten.

We hebben ons Nore ook ingegraven. Grappig hoor, zo onder het zand!strand 5

 

 

 

 

 

 Eigenlijk was het niet de bedoeling om op vakantie te gaan, maar dit aanbod konden we niet afslaan. De VZW KinderKanker Oudervereniging van Leuven heeft hiervoor gezorgd, in samenwerking met de thuiszorg. Elk jaar huren ze dit appartement voor zieke kinderen die in behandeling zijn. Was dat even met ons gat in de boter vallen seg! Ons appartement was op de 9de verdieping, helemaal het hoogste. We hadden zicht op zee, echt ongelooflijk. Wij zongen altijd maar:" 'k heb de zon zien zakken in de zee". Mama en papa hebben er 's avonds foto's van genomen als bewijs dat de zon echt in de zee zakt. Anders zouden we het niet geloofd hebben.

go-cartgo-cart 2We hebben ook met een go-cart gereden met zijn vieren. Kei leuk. Papa vond het ook leuk om nog eens "kind" te zijn. Papa's en auto's dat is toch iets speciaal hé. Zandkastelen bouwen vond hij ook heel leuk. De go-cart voor ons twee, was ook heel leuk!

 

 boek lezenIk heb er ook een goed boek gelezen. Zeker een aanrader!

 Donderdag waren we in GHB geweest voor bloed en plaatjes. Genoeg reserve dus om het weekend zonder kleerscheuren door te komen. Vrijdag had ik dan dat dikke oog en rode plekken op mijn hoofd. Waarschijnlijk van de plaatjes. Zaterdag zag ik er al veel beter uit en zondag was alles terug in orde.

Vandaag zijn we nog eens op controle geweest bij Dr. Janssen. Dat is toch wel een hele lieve hoor. Vrijdag gaan we terug bij Dr. Givron. Benieuwd of hij me nog gaat herkennen, want er zijn veel mensen die zeggen dat ik goed bekomen ben (eigenlijk bedoelen ze dan: amai die heeft terug lekker spekbillekes). De resultaten van vrijdag zullen dan al veel zeggen of we maandag terug kunnen starten.

Mama en papa gaan volgende week plasma geven. Als het kan, gaan ze daarna plaatjes geven. Ze hebben we mijn bloedgroep niet, maar helpen er wel andere kameraadjes mee.

Zo, dat was het weer. Hieronder kan je nog een paar foto's zien van onze vakantie!

strand 1

nette zeema en paNore zandkasteelNette slapenstrand 2strand 3strand 4dikke knuffel,

Nette

16:57 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

18-07-08

Weer bijgetankt!

Hallo idereen,

we zijn maandag en gisteren op contrrole geweest in Mol. Maandag was alles ok, gisteren zijn we verder gereden naar GHB voor bloed en plaatjes. Dan kan ik er weer tegenaan dit weekend! Het was wel een lange dag gisteren. Om 9u in Mol, om half 12 in GHB, om 19u terug thuis. Deze nacht werd ik wakker en moest ik heel hard wenen. Papa was me komen troosten, maar ik bleef brullen. Ben dan maar bij mama en papa in bed gekropen en heb tot 8 geslapen! Heerlijk! Papa zijn vakantie is vandaag gestart en heb hem getrakteerd op een uitslaapdag. Lief van mij hé. Toen mama de rolluiken omhoog trok zei ons Nore: 'Nette heeft een roze plek'. Mama dacht dat het om mijn ooievaarsbeet ging achteraan op mijn hoofd. Achteraf bleek dat ons Nore mijn oogje bedoelde. Daar hing een zakje vocht onder en zag helemaal rood. Wat was dat nu weer? Op mijn hoofd en achter mijn oor was er ook een hele rode vlek die warm aanvoelde. Mama dus maar naar Dr. Janssen in Mol gereden om te laten onderzoeken wat er aan de hand was. Waarschijnlijk heb ik een allergische reactie op mijn plaatjes van gisteren. Ik heb een medicijntje gekregen en nu moeten we afwachten of het betert. Hopelijk wel, want heb geen zin om dit wk naar GHB te gaan.

Ik wil ook nog een oproep doen voor "Serafien". Serafien is een subtiele verwijzing naar de Serafijnen, de opperengelen en naar Fien, de naam van het kindje dat veel in gang heeft gezet. Fientje heeft haar ouders de kracht gegeven om met enkele vrienden een vzw op te richten om een prachtig doel te bereiken. Ze willen de beschermengelen zijn voor de onweerbare allerkleinsten.Je moet maar eens surfen naar www.Serafien.be Daar kan je alle info vinden over dit geweldige project. Ze zoeken handtekeningen, dus zeker doen!

Zo, dat was het weer in een notendop. Laat de zon nu maar komen! Het heeft al lang genoeg geduurd!

Nog enkele foto's van in't wk met Lex, Minne en Daan!daan

Nette schommelLex en Nette

Nore en MinneNore schommel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dikke knuffel,

Nette

11:12 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

11-07-08

Hop hop hop, Nette aan de top

Hey bloggertjes,

Ben vandaag in Mol geweest. Deze keer niet bij dr. Givron, want die is op vakantie. Ik ging op bezoek bij dr. Jansen. Ze heeft me nog al eens onderzocht en dat is ook een superlieve dokter hoor. Ik was wel een beetje verlegen, maar zoals steeds heel flink.

Mijn bloedwaarden van vandaag: Hemoglobine: 9,1 - WBC: 1400 (zoals woensdag, dus nog niet gezakt) - Plaatjes: 116000

Dat is dus allemaal nog dik in orde. Maandag gaan we nog eens terug op controle. Wie weet staan we dan weer voor verrassingen, want nu de dosis is aangepast, lijkt mijn bloed toch wat beter zijn best te doen.

Ik ga alleszins deze week genieten van ons Nore haar gezelschap, want nu haar indianenkamp voorbij is, heb ik haar weer voor mij alleen!

Prettig weekend allemaal en laat de zon maar schijnen!

Nette

 

21:00 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

09-07-08

olé olé mijn bloed gaat weer naar benee

hoi piepeloi,

 ik ben terug thuis. Ik zei zelf dat ik wilde gaan slapen en mama kreeg niet eens de kans om me nog een slaapwelkusje te geven. Na 5 minuten was ik al in dromenland! Dat gebeurt anders nooit. Toch een beetje vermoeiend zo chemo.

Deze morgen was ik om 8u wakker in GHB. Ik sliep gisteren pas om 23u. Het is daar zo licht op de kamer en dan kan ik niet zo goed slapen. Het feit dat mama of papa daar zijn doet er ook niet goed aan, want des te meer volk, des te meer vreugde!

Mijn superprestatie van de WBC is alweer verleden tijd... vandaag waren ze nog maar 1400. Toch wel erg dat dat zo snel achteruit kan gaan hé.

En nu met dat slechte weer zal buiten spelen er niet echt inzitten. Ik heb me vandaag alleszins nog niet verveeld hoor. Ons Nore had me verkleed en ik heb hier thuis nogal rondgecrost. Als ik in GHB ben, dan zit in veel op mijn bed of op de zetel. Hier thuis kan ik dan de kilometers inhalen!

Zo beste lezertjes, dat was het weer voor vandaag. Nog 2 keer naar 't vierde en dan ga ik er hopelijk alleen nog heen als bezoeker!

Nette

21:27 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |