01-08-08

Let's go swimming in the pool

Hallo iedereen,

allemaal lekker geslapen? Amai, 't is warm seg. Ik heb iets nieuw ontdekt: ik kan uit mijn bed als ik niet kan slapen en dan kan ik naar ons Nore haar kamer gaan gibberen. Mama en papa vinden het wel minder leuk... Gisterenavond stond ik gewoon op de gang te niksen. Nog even bij papa buiten op schoot gaan zitten en zo in slaap gevallen. Deze morgen even vroeg wakker nochthans.

Gisteren hebben we een nieuw zwembad gekocht. Een kei groot! Mama en papa kunnen er zelfs bij in. Ik heb er al met ons Nore en ons Lene in gezwommen. Ons Nore is natuurlijk veel te hevig en dat vinden ons Lene en ik niet altijd even leuk. Wij staan liever in een hoekje wat met de gieter te spelen ofzo. Maar ja, mijn grote zus is bijna 4 en dan kan je al veel meer zotte kuren hé.

Vandaag zijn we niet naar Mol geweest. Men had gisteren gebeld om te zeggen dat we toch niet zouden starten en dus is het nu afwachten of we maandag wel kunnen starten. Ik trek er me niet veel van aan, maar voor mama en papa wordt het toch stillekes aan tijd dat we de eindstreep halen.

Hieronder zie je nog wat leuke foto's van de afgelopen dagen.

1 augustus 11 augustus 21 augustus 31 augustus 41 augustus 51 augustus 61 augustus 7

Kusjes,

Nette

14:49 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

verhuisd! Gek, ons zwembad is precies verhuisd naar Geel! En nog gek: het badpak dat Nore vorige week aanhad, heb jij nu aan... Je wordt dus écht wel groot, amai! En nog amai, weeral een mooi kleedje erbij, zelfs nog mooier dan de figo-outfit!
Wij zijn vandaag tot bij moeke en voke pul gefietst. Mama en papa moe, gek eigenlijk. 't Is toch maar gewoon zitten en wachten tot we er zijn? Als ze daar al moe van worden... Die ouwelui van tegenwoordig...

Dikke kussen van ons allebei!

Gepost door: Lex en Daan | 01-08-08

Dag kleine grote meid! 't Is om te zeggen dat het hier ook warm is in Retie. Nog veel zwembadplezier!!!
Groetjes

Gepost door: siel* | 02-08-08

zonnige dagen Het is echt wel zwemweer éh, ik ben woensdag ook hier in het zwembad gedoken, samen met ons Loes. Geniet nog maar volle bak van die zon en dan zal je maandag wel terug kunnen starten. zal duimen, ga nu geen kaarsje aansteken want zelfs daarvoor is het te warm!! hihihi
tot de volgende keer, dag kleine meid en doe de groetjes aan die grote zus, alias 'de waterrat'
Anne

Gepost door: Anne | 02-08-08

Hey genieterke! Hier ben ik weer! Oef oef dat het hier ook goe weer geweest is! Groot gelijk da ge goe profiteert van da zonneke!
Super da ge zelf uit je bed kunt! Ik vind da ook zalig om dan muisstil naar beneden te sluipen en dan schrikken die groten hier zich een konijn! hahahaha
We duimen mee dat je nu maandag toch kan starten want inderdaad, hoe rapper die medicamentjes gepasseerd zijn, hoe beter!
Weet je wat ik vind? Dat jouw snoeteke heel hard lijkt op dat van je zusje!

nog een knuffel en een zoentje van...

AMELIE

Gepost door: Amelie Dieltjens | 03-08-08

Hallo Nette Wauw, wat een mega leuk zwembad en wat zie je er super uit! Gelijk heb je, effen nog wat genieten van het goei weer ipv liggen puffen in GHB. Nu is het precies wel wa minder, met die buien op ons dak. Misschien moet je dan maandag toch maar een poging doen om te starten, 't is de moment, dan ben je weer thuis tegen dat de zon schijnt.
Heel veel liefs van je vriendinneke uit Vosselaar,
XXX

Gepost door: Nora | 03-08-08

Halokidoki ! Waw, jullie hebben ook een groot zwembad gekregen en ik ken dat precies van ergens...leuk he! Hopelijk krijgen we nu nog wat meer van dat mooie weer zodat we nog vell in het zwembad kunnen spelen!
Toi toi toi voor morgen, Netteke!
Een dikke zoen voor die grote kapoen, Nore, van Dries!

Dries, Daan, Katleen en Jochen.

Gepost door: Katleen | 03-08-08

De commentaren zijn gesloten.