05-08-08

We zijn gestart!!!

Hallo allemaal,

Gisteren zijn we terug gestart in GHB. Een weekje vertraging gehad, maar dat kennen we ondertussen al hé.

Gisteren heb ik 2 chemo's gekregen. Eentje van een kwartier en eentje van een uur. Vandaag alleen eentje van een uur. Om kwart voor 2 deze namiddag was de chemo klaar en nu moet ik nog 24u spoelen. Als alles in orde is, kan ik dus morgen rond half 3 naar huis. JOEPIE!!!

De scan die gepland was op vrijdag 5 september zal verplaatst worden. Ze weten nog niet precies wanneer hij wel zal doorgaan, omdat die afspraken altijd overboekt zijn er er weinig ruimte is om er iemand tussen te nemen. De niertest zal ook uitgesteld worden tot na de laatste chemo. Het is dus bijna gedaan met blokje 5 en dan beginnen we aan de zesde en LAATSTE chemo! Wel een beetje gek toch.

Deze nacht heb ik flink geslapen. Papa was bij mij gebleven, ons mama was met ons Nore naar huis gegaan. Het was hier wel leuk gisteren: ons Nore was erbij, de oma's en opa's hebben elkaar afgewisseld, tante Tie en nonkel Jef zijn hier geweest, amai wat een dolle pret.

Deze morgen en middag heb ik nog flink gegeten. Ze zeggen allemaal dat ik er heel goed uitzie (lees: lekker rond en gezond!)

Zondag zijn we met ons Nore haar peter Wannes naar Piet Piraat gaan kijken. Weet je wie er ook was? Nora en Maya! Dat was kei leuk hoor. We hebben chips en fristi gekregen en lekker gedanst, pret verzekerd.

Zo, dat was het weer voor vandaag. Hopelijk kan ik straks ook goed slapen als mama er is. Thuis is het de laatste week wel leuk geweest 's avonds... ik kruip altijd uit mijn bed en ga dan bij ons Nore plezier maken. Soms slaapt ze al en dat vind ik niet zo leuk natuurlijk. Ik ga alleszins mijn best doen om terug flink te gaan slapen als ik thuis ben. Mama en papa vinden het niet zo leuk (hoewel dat ik heel grappig ben en ze soms moeite moeten doen om hun lach in te houden...) Ik ben echt een felle mie en dat laat ik maar al te graag merken aan iedereen.

De dokters denken nog altijd dat ik niet kan praten. Als ik hen zie, zeg ik geen woord. Waarom weet ik eigenlijk niet, want ze staan hier zelfs liedjes te zingen voor mij.

Tot blogs,

Nette

14:34 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hallooooooooooooo Effe gecheckt of alles goe verloopt en ja, gij doet da weer zo goe! Prima ze mateke!
Nog efkes...
Gij hebt echt wel een kapoenesnuit! Maar da's goe ze, da moet zo, die komen het verst!
Ik ga hier ook nog wa deugnietetoeren uithalen, gij brengt mij op goei ideeën!!!
toedeloe

Amelie

Gepost door: Amelie Dieltjens | 05-08-08

Hallo hottentotteke, Alles loopt daar weer op rollekes zo te lezen. De laatste nacht van blok 5 en dan kan het aftellen beginnen naar de allerlaatste 6de blok!!! Joepie de poepie!
Nette, nog een goeie terugreis naar huis morgen hè meid.
Heel veel kusjes van je vriendinneke Nora, xxx
PS: ik laat de beestjes verloren gaan in cyberspace, want ik heb een virale ontsteking en een verschrikkelijke hese stem.

Gepost door: Nora Van Beers | 05-08-08

wew wew wew! je hebt dat daar in Leuven weeral reuzeflink gedaan hoor! En je sterke wil ook laten zien aan opa vooral! Als hij zegt : nietes dan zeg jij telkens: wew (wel). Heel grappig!
En Raf is wel jouw beste vriend hee en ik denk dat dat wederkerig is.
En nu op naar de laatste sprint hee schat!
dikke zoen aan ons Nore en aan jou
oma

Gepost door: Nicole en Luc | 07-08-08

Dag kleine grote meid! Wat lees ik daar, de dokter leggen je het zwijgen op. En die zijn zo lief dat ze een liedje voor je zingen. Misschien zingen ze niet het juiste liedje en zijn het liedjes uit de oude doos. De volgende keer als ze op bezoek komen moet je jouw repertoire toch maar eens laten horen hé. Die moeten wel bijblijven in van alles en nogwat hé. En liedjes leren, kunnen ze alleen van de kindjes die zij tegenkomen. Begin alvast te oefenen zou ik zeggen, ik ben er zeker van dat iedereen je een superster vindt. Dus gooi die schroom maar door het raam en laat het horen! De kempense nachtegaal met gouden stembanden!!!! Je kan het, komaan alles geven!!!!!!!
Groetjes tralalalalaaaaaaaaaaaaa

Gepost door: siel* | 07-08-08

De commentaren zijn gesloten.