08-08-08

Nieuws uit Yellow city

Hallo iedereen,

We zijn sinds woensdag terug thuis van GHB. Ben deze keer wel wat misselijk geweest, maar het lukte me wel. Mama had mijn medicamentje wat vroeger gegeven 's avonds en dat hielp wel goed, gelukkig maar. Ik heb veel op mijn bed en in de zetel gezeten en zo maar wat gespeeld. Ik heb héél flink geslapen ook. Thuis was het wel wat anders. Ik lag om 20u in bed en om 22u40 sliep ik eindelijk. Mama en papa waren er zelf moe van! Gisteren ben ik al een beetje beter gaan slapen, maar toch was ik al vroeg terug wakker (half 6!!!) Ik ben dan vliegensvlug gaan kijken of ons Nore wakker was en toen was het hek van de dam natuurlijk. Ons Nore wakker, dus papa bij haar gaan liggen, ik wakker en bij mama gekropen. Allemaal terug in slaap gevallen en om 7u40 werd mama wakker. Toen moesten we ons haasten, want we moesten om 9u in Mol zijn voor een bloedcontrole.

Resultaten van vandaag: Hemoglobine: 9,6 - Plaatjes: 44000 - WBC: 500 Maandag terug op controle, want alles is al serieus gekelderd!

Sommigen onder jullie weten misschien nog dat mama en papa eigenlijk vandaag zouden trouwen (8/8/8). Ze zijn nu al op 10 november getrouwd omdat ik toen zo ziek was. Gelukkig is het slecht weer vandaag, dan is het niet zo erg. Als Nore en ik wat groter zijn, gaan ze nog eens trouwen en dan maken we er een écht groot feest van!

Ik wil jullie ook nog even laten weten dat de kaarten voor mijn benefiet geen inkomkaarten zijn, maar steunkaarten. Jullie zijn allemaal van harte welkom! Het enige dat we vragen is dat je wat zon meebrengt dat weekend en de regen thuis laat!

dikke smakkerd,

Nette

13:56 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

hoipiepeloi Aha, je bent dan toch thuis geraakt hoor ik! Jammer dat ik niet mee kon. Maar we hebben hier nog heel veel werk. gyproc tegen het plafond, scheidingswand, laminaat, ... en dat allemaal tegen morgen. Ik denk dat we in tijdsnood zitten!! Maar ja, onze meisjes zullen volgende week wel komen helpen dan zijn ze thuis van 't chirokamp. We springen nog wel eens binnen. Kom maar goed op krachten, zodat je bloedbeestjes snel terug beter zijn. En voor de benenfiet, het zal wel mooi weer zijn, daar duimen we voor.
Saluutjes en nu ga ik boven nog wat helpen bij Rik.
Doei, Annekepanneke

Gepost door: Anne | 08-08-08

hallo! Dag Nette!
Fijn dat je terug thuis bent!
Het is vandaag toch wel een speciale dag, omdat je mama en papa zouden trouwen. Ik heb er al een aantal keren aan gedacht vandaag. Ik hoop dat jullie met z'n allen een mooie dag hebben gehad en voor mama en papa nog een mooie avond samen! Kruip maar eens lekker dicht bij elkaar op deze dag. Met zo'n regen kan je toch niet buitenkomen :-)
Veel groetjes, kusjes van Koen & Lies

Gepost door: Lies | 08-08-08

8/8/8 Dag Netteke, een speciale datum voor velen ! Maar in het bijzonder voor jou en je mama en papa ! Dat jullie op deze dag elkaar nog steeds veel liefde en genegenheid kunnen geven, dat is eigenlijk het mooiste in het leven !

Gepost door: Harry | 11-08-08

Boeh! Gij lijkt wel heel hard op mijn broertje zo met die slaapkapoenenstreken!
Ons mama heeft hem op den duur overdag moeten wakker houden want hij sliep 's nachts ni meer! Maar da was ook ni gemakkelijk zenne, dan was hij overdag weer de ambetante...
Slechte slapers, we kennen er hier wa van!
8/8/8, ja, da is idd een speciale dag, eentje dat voor altijd in jullie geschiedenis geschreven zal staan als de dag waarop jullie van elkaar ten volle genieten!
Een goede controle vandaag, hopelijk geen tripke naar GHB!

kus kus kus

Amelie de spelemie!

Gepost door: Amelie Dieltjens | 11-08-08

De commentaren zijn gesloten.