24-08-08

Fee met haar toverstokje...

Hallo iedereen,

na een heleboel slechte nieuwtjes dit jaar is er sinds gisteren een héél leuk nieuwtje: FEE. Ik heb het vanmorgen ook al geschreven. Zelf heb ik haar natuurlijk ook al mogen pakken, maar die foto moet ik nog aan nonkel Jef vragen. Als ik hem heb, zet ik hem er zeker op! Ik wilde haar wel niet meer teruggeven, het is mijn baby, dus moet ik er ook voor zorgen.

Misschien dat Fee haar naam niet zomaar gekregen heeft. Ik denk dat het zo'n speciaal meisje is met een toverstokje. Nu ze er is, kan ze haar stokje ook gebruiken. Ik weet al zeker 1 dingetje dat ze gaat doen. Weten jullie het ook? Ik ga haar zeker ook vragen om alle andere zieke kindjes en sterretjes te betoveren. Zal het haar deze week eens in haar oortje fluisteren!

Vandaag ben ik dus op bezoek geweest bij tante Tie in Mol. Omdat ik daar nu toch was, ben ik naar het labo gegaan en heeft Anita me weer goed geholpen bij de vingerprik. Resultaten van vandaag:

Hemoglobine: 10,9 - Plaatjes: 120000 (al zeker genoeg voor de chemo) - WBC: 1400 (nog 600 te weinig) We hebben naar GHB gebeld en moeten donderdag terug op controle. Als ik dan goed sta, mag ik nog starten. Het zou alleszins wel leuk zijn als ik deze week nog kan gaan. Het is de LAATSTE chemo en ik zou graag klaar zijn vóór ons Nore terug naar school gaat. Zou graag op 1 september meegaan naar school om ons Nore uit te wuiven als ze de tweede kleuterklas binnenstapt. Ze is nu zo groot, amai, ik kijk er nogal naar op. Ze kan soms heel druk zijn, maar het is zo'n schatje, zou niet weten wat zonder haar te doen.

Zo lieverds, dat was het weer voor vandaag. Laat de kaarsjes deze week maar eens extra goed branden, wie weet kan ik zaterdag dan zeggen: 't zit erop!

dikke knuffel,

Nette

21:36 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dag kleine grote meid! Wat een mooie naam voor je nichtje!!!!
Voor mijn ogen zie ik haar al zwaaien met haar toverstokje. Er komen allemaal fonkelende sterretjes uit. Vang er maar verschillende, zodat elke wens die aan zo'n sterretje vasthangt kan uitkomen. Ik kan jouw wens al raden.
Van harte proficiat aan de ouders van Fee.
Op naar de laatste chemo, ge doet da schitterent!!!
Groetjes van ons allen!

Gepost door: siel* | 25-08-08

Sim salabim... Kaarsjes branden is het laatste jaar één van mijn specialiteiten, dus ik zal mijn best weer doen!
Wat een toverachtige naam voor je nichtje!!!
Geef ze maar een dikke knuffel en proficiat aan allemaal!
Amai, eindelijk de laatste chemo!!!
Gij zijt nogal een krak ze!
Nog efkes...

Heel veel dikke kusjes en veel knuffeltjes en veel wensen...

Amelie de beestenmie xxx

Gepost door: Amelie Dieltjens | 25-08-08

De commentaren zijn gesloten.