01-09-08

De allerlaatste keer???

Hoi piepeloi,

Zou het dan toch echt waar zijn? Mama en papa kunnen het bijna niet geloven. Ze zijn heel blij dat het de laatste keer was, maar blijven toch met beide voeten op de grond. Eerst september afwachten... scan en gesprek met de proffen. Dan gaan we pas echt vieren.

Het gaf wel een vreemd gevoel zaterdag toen we de vierde verdieping achter ons lieten. Het is daar toch een beetje "thuis" voor ons geworden. Bekende gezichten, lieve verpleging en dokters, bijna een gewoonte die aangekweekt is het afgelopen jaar. Toen we de afdeling verlieten, gingen we nog even langs de zuigelingenafdeling. Daar lag ik toen ik een jaar geleden arriveerde in het grote ziekenhuis. De verpleegsters kenden me nog wel en vonden dat ik er goed uitzag. Voor mama en papa kwam alles terug naar boven. Het kamertje in de hoek, waar alles begon, de gesprekskamer waar we 2 keer het slechte nieuws kregen. Herinneringen die er zullen blijven, maar toch een zekere plaats gekregen hebben.

Als we terugkijken op dit jaar, zijn er vele mensen die we hebben leren kennen, die we blijvend in ons hartje meedragen. 1 september was voor ons Nore vandaag een speciale dag: de tweede kleuterklas. Voor vele kindjes was het dat ook, voor vele andere had het dat ook kunnen zijn, maar helaas kon dat niet meer. Siel keek er zo naar uit om naar het zesde leerjaar te gaan, Mats mocht zijn eerste kaarsje uitblazen. Sterretjes, we denken heel vaak aan jullie en vergeten zullen we jullie zeker niet.

Daan kan terug naar school, Britt is weer gestart, Amélie kan terug gaan spelen met haar vriendjes, Jana kan terug gaan leren, Nora is voor de eerste keer naar school, Jonas mag terug starten, Jan kan terug tussen zijn maten vertoeven, ...

Lieve mensen op't vierde, we komen zeker nog eens op bezoek met een bedankje. Ook al kunnen we niet uitdrukken wat jullie voor ons betekend hebben, jullie zijn fantastisch! Sorry voor de vaak vernietigende blikken... ik bedoelde dat niet zo. Nu ik wat groter ben, ken ik al enkele namen (hoewel ik die toch lekker niet zeg als jullie erbij zijn!) Liedjes zingen kan ik ook als de beste, maar ook dat genot is jullie niet gegund...

Morgen ga ik nog eens op controle. Ik hou jullie op de hoogte!

groetjes,

Nette

 

 

21:34 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ik duim mee... Dat het echt de allerlaatste keer zal geweest zijn voor je. Later zul je ook op 1 september een school binnen wandelen!
DIkke kus
Elsjeuh

Gepost door: Elsjeuh | 02-09-08

Dag kleine grote meid! Wij staan te popelen om je terug te zien op de benefiet in Geel. In levende lijve een echte ster ontmoeten waaaaaaaaaaaaaw. Oefen alvast je handtekening maar ik ga in de lange rij zeker aanschuiven voor een "meet en greet" met NETTE VEDETTE!!!
Groetjes Martine en co

Gepost door: siel* | 02-09-08

Lief Netteke vedetteke, We zagen jou slechts éénmaal in Merksplas. Maar we volgen zeer regelmatig alle nieuws over jou.
Lieve schattepetat, we hopen echt dat dit de allerlaatste keer voor jou was.
Nen hele dikke duim voor jezelf en voor jouw familie hoe goed dat jullie samen doen!
Een dikke knuffel uit Turnhout
Lu en Alda.

Gepost door: Lu en Alda | 02-09-08

Hip hoi Nette is klaar! Hela Nette, eindelijk ook de laatste chemo gehad. We duimen nog mee voor ne goeie scanuitslag en een optimistische uitleg van de proffen. Zeg en weeral in de krant! Da vind ik wel leuk hoor. Binnenkort kan ik zeggen dat mijn vriendinneke een echte beroemdheid is! Nu ben ik aan het aftellen tot aan jouw grote benefietdag hè. Die kindernamiddag spreekt me wel aan zenne.
Mijn eerste schooldagen zijn al achter de rug. Ik ga heel graag, maar af en toe mis ik mama, papa en Maja en moet ik een beetje wenen. Ik heb in ieder geval een superlieve juf!

Bye, bye Netteke, mijn vedetteke.

Kusjes van Nora, xxx

Gepost door: Nora | 03-09-08

Go Nette, go nette, ... !!!! Waw, het is inderdaad raar hé, de laatste keer daar de deur van de lift op het vierde laten dichtgaan (alé toch voor behandelingen, want wij gaan ook nog graag terug voor bezoekjes). Maar er echt in geloven dat het de laatste keer was, dat moet je doen, alhoewel het onwezenlijk lijkt.
Wij gaan zeker proberen naar je "feestje" te komen en dan met jou als echte BV op de foto te kunnen.
Dikke knuffel,
Britt & Co.

Gepost door: Britt | 03-09-08

De commentaren zijn gesloten.