08-09-08

Nog 5 dagen...

Hallokes,

Nog 5 dagen en dan start mijn grote feestweekend! Ik kijk er echt naar uit. Alle regen die dit weekend viel, kan dan al niet meer uit de lucht vallen!

Ik ben vandaag bij Dr. Givron geweest. Resultaten: Hemoglobine: 8,8 - Plaatjes: 27000 - WBC: 800 Woensdag gaan we terug op controle en dan bestaat de kans wel dat we nog eens een ritje plannen naar den berg. Hopelijk kan ik dan zowel plaatjes als bloed krijgen dan kan ik ertegen voor het weekend! Ik moet wel op tijd terug zijn, want ga de tent mee rechtzetten. Zo'n sterke meid kunnen ze wel gebruiken denk ik.

In Mol zag ik Dr. Van Hamel. Die is nu gestart als collega van Dr. Givron. Misschien dat jullie die naam niet veel zegt, maar ons wel hoor. Ze was een jaar geleden assistente en kwam samen met de prof. ons het slechte nieuws vertellen over dat stoute ding in mijn hoofd. Gedurende dit jaar hebben we haar nog wel een aantal keer gezien. Het is een hele lieve dokter! Leuk dat we haar daar nu vaker zullen zien!

Na de controle ben ik nog heel even bij Fee langsgegaan. Zoals altijd was ze weer goed aan't snurken. Volgende keer ga ik toch eens aan die miniteentjes kietelen zodat ik er wat mee kan spelen! Ons Lene en ons Nore zijn naar school, dus had ik de winkel eens voor mij alleen (anders is het toch ruzie zo met 3 in dat winkeltje)

Zo dat was het weer voor vandaag. Tot woensdag misschien!

X Nette X

12:42 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Nog één handje slapen... Goh, spannend! Nu begint het echt heel dichtbij te komen zenne!
Ik zal alvast de zonnekesdans nog eens doen!

kus kus kus
Amelie

Gepost door: Amelie Dieltjens | 08-09-08

gij zij een sterke madame zalle Amai, gade gij de tent mee helpen rechtzetten? Awel da is goe zalle, dan kunne ge die papa's die komen helpen, een beetje in 't oog houden.
Hopelijk is het mooi weer in 't weekend en anders dan ... dan maken we der toch nog een groot feest van!!!
Tot in 't weekend,
groetjes Annekepanneke

Gepost door: Anne | 09-09-08

Lieve Nette en co,

Even kort om te zeggen dat we helemaal klaar zijn voor jouw feestweekend! Mama en Papa komen naar de fuif (dan kunnen ze nog eens met z'n tweetjes weg...) en ik maak me klaar voor de kindernamiddag op zondag! Ik heb zelfs twee vriendinnekes opgetrommeld... We kijken er erg naar uit!

Veel liefs,
Martha

Gepost door: Jurgen, Ann & Martha | 09-09-08

hallo hallo,
Via Britt kwam ik hier terecht. Daar zag ik een oproep staan voor jullie benifiet. Dat zal inderdaad wel spannend zijn hé. Ik weet zeker dat je het nu al heel goed naar je zin hebt, tent helpen opzetten, enz...
Nu we jullei gevonden hebben zullen we je blijven volgen, ons meisje heeft nameijk leukemie en weten wat het is....

♥ Ashley en co ♥
www.bloggen.be/ons_ashley
Ashley haar eerste site was http://groups.msn.be/onsashley maar daar scheelde iets aan maar nu gaat ie weer prima daar staat ons zwaartse jaar op... Een nieuwe blog een nieuw begin???????????? ;)

Gepost door: wendy | 09-09-08

Groenten van Bolleke Kiekeboe Nette, even de groenten van Bolleke en veel succes en veel plezier tijdens het feestweekend.

XXX Bolleke en Bloes (cliniclowns)

Gepost door: Bolleke (cliniclown) | 10-09-08

waaaaat??? waaaaat??? Ken jij de echte ' Bolleke'???
Wij zagen die clown al weleens op de TV;
Waaw, Nette, jij kent echt wel beroemde mensen hoor. Maar ja, wat wil je als je zelf een echte beroemdheid bent. Dat trekt mekaar aan hé.
hihi
Voor het weekend hebben we Sabine en Frank ( de weermensen) omgekocht. Ze zullen goed weer bezorgen boven Geel -Ten Aard.

liefs, anne en sterre

Gepost door: anne en sterre | 10-09-08

ZON GEVRAAGD!!!!! Hoi Nette,

hier branden de kaarsjes volop voor een stralend zonnetje dit weekend. Ik zal proberen de zon die hier nu schijnt in het koffer van mijn auto te steken en ze zaterdag als ik kom helpen mee te brengen!!
Je moet wel eens tegen je mama of papa zeggen dat ze al die krantenartikels van jou eens op je blog moeten zetten, want ik ben telkens de krant vergeten te halen als jij erin stond!

Groetjes en tot zaterdag,

Evi

Gepost door: Evi | 10-09-08

enkele uurtjes later... Enkele uurtjes later sla ik 'Het Zoeklicht' open en wie staat daar breedlachend in? Ohjee, weer die allerschattigste BN ( Bekende Nette). Super!

We hebben je al uitgeknipt en op de ijskast gehangen. Wat zal Sterre blij zijn als ze je foto morgen ziet.
jippie.
Liefs, Anne en Sterre.

Gepost door: anne en sterre | 10-09-08

Hallo Nette en familie,
We hebben juist ontdekt dat ook jij een blog hebt. Wel wat laat hè hihi.
Wij wensen jou een fantastisch weekend toe, hopelijk kunnen jullie er allemaal van genieten.
We duimen voor prachtig weer voor een prachtige meid. We gaan proberen om zondag ook effe te passeren.
Vele groetjes van Jens, Katleen en familie

Gepost door: JENS | 11-09-08

zo maar waar blijven de fotos van het motor treffen.

Gepost door: walter | 27-10-08

De commentaren zijn gesloten.