17-09-08

I love bikers

Hallo iedereen,

Amai, wat een weekend seg! Nu ben ik zeker dat ik later ook een "bike babe" ga worden. Zoveel lieve mensen, onvoorstelbaar.

Vrijdagavond was er een zettersprijskamp. Er waren 80 zetters en dan nog heel wat drinkers. Nonkel Jef had zijn vriendjes uitgenodigd om ons Fee in te drinken. Een 200 man was er die avond in totaal. Ons Nore en ik lagen toen al in bed, want het begon om 20u. Ik was al om half 7 in de auto in slaap gevallen, want ik had een dagje GHB achter de rug. 's Morgens was ik nog naar Mol gereden voor een bloedcontrole en nog steeds was alles net niet laag genoeg. Ik mocht toch rijden, omdat ze geen risico wilden nemen als ik zou vallen dit weekend. (Met lage plaatjes kan je blijven bloeden als je een wonde hebt). In GHB namen ze ook nog eens bloed en die waarden waren nog iets lager dan de vingerprik in Mol. Ik heb dan toch bloed gekregen ook. Gevolg was dan wel dat we tot half 7 in GHB waren. Ik ben toen we heel flink gaan slapen, want papa kon me gewoon van de auto recht in bed stoppen. Dat is nog niet vaak gebeurd!

Zaterdag was het weer niet ideaal, beetje regen. Om 13u30 vertrokken de moto's voor een gezamelijke rondrit van 120km. Op het laatste nippertje wilde ik toch meerijden met papa in de side-car. Toen ik erin werd gezet, moest ik heel hard wenen. Er was heel veel lawaai en ik kende zoiets niet. Papa stuurde mama wel een sms dat ik het heel leuk vond toen we op het einde van de straat waren. De politie kwam dikwijls voorbij gereden op de moto met zwaailichten. Dan zwaaide ik altijd en moest ik lachen. Ook Erik (mijne dikke vriend van de Aardse Motorvrienden) kwam regelmatig eens piepen op zijne moto. Ik heb 80 km gereden tussen papa's benen op 1u45. Een knappe prestatie voor een bengel van 2, vinden jullie niet?

In totaal waren er zo'n 55 moto's op zaterdag. Het weer zat niet echt mee, maar al bij al zijn ze niet erg nat geworden tijdens de rit.

In de namiddag heb ik me goed geamuseerd. Ik ben 's avonds met oma, opa en ons Nore naar huis gereden en heb flink geslapen. Mama en papa bleven nog voor de fuif. Dat was een echt succes zeiden ze 's morgens. Om half 5 waren ze daar weg en toen was het nog niet gedaan! En dan zeggen ze dat ik een vroege vogel ben! De scouts van papa was met een hele bus daar. De chiro van mama was er vooral vrijdag en zondag. Beetje verdelen natuurlijk, wie weet komt er wel ruzie van???!!! Nee hoor, zo'n gemengd koppel dat lukt goed (kijk maar naar mama en papa!)

Zondag was het kindernamiddag. Dankzij het mooie weer waren er 220 moto's die kwamen rijden! Je kon vanaf 9u vertrekken en op je eigen tempo 180km gaan rijden. In de namiddag was er Lex, die mooie kinderdisco deed voor ons, clown Papillon die knappe ballonnen plooide (hij had ook een papegaai bij), een springkasteel en mooie versiering van de kindjes van Jelle's klas. Het was echt geweldig! Zoveel mensen bij elkaar, daar heb ik een heel jaar lang niet van kunnen genieten.

Zondag was het ook precies een jaar geleden dat ze dat stoute ding in mijn hoofdje ontdekten. Het was voor mama en papa een hele andere dag dan in 2007! Hopelijk vanaf nu alleen nog goed nieuws. Vorige week lieten ze ons nog weten dat de scan (die normaal gezien deze week had plaatsgevonden) pas op 17 oktober zal gebeuren. Even een domper op de festiviteiten, maar niks aan te doen. We zullen geduldig moeten afwachten. Hoewel ik de indruk heb dat dit niet altijd even simpel is voor mammie en pappie. Ik ben wel een supertroosteres en kan zakdoekjes uitdelen en tranen afvegen als de beste!

Ik wil langs deze weg ook nog iedereen enorm bedanken voor de hulp! Vooral de Aardse Motorvrienden, die dit alles op poten hebben gezet. Zonder hen was dit allemaal niet gelukt! BEDANKT AM, I love u!

Voor alle andere helpers (kaartenverkopers, sponsors, garçons, tappers, ...) jullie zijn fantastisch. Echt heel erg bedankt voor jullie steun! En ook natuurlijk de mensen die naar de benefiet gekomen zijn om met ons te spelen en te babbelen, tof tof tof dat jullie erbij waren! Iedereen samen maakte het weekend onvergetelijk. We gaan er voor eeuwig aan blijven terugdenken met een lach op ons gezicht en een warm hart!

Dikke knuffel,

Nette

PS de foto's volgen nog. Even nog verzamelen en de beste eruit kiezen!

16:54 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Leuk, leuk, leuk ! Hey Nette,
Jammer dat we niet echt lang konden blijven maar we hebben ons geamuseerd zenne.
Zo'n kinderfuif, echt plezant.
Ik ben wel aan onze tafel blijven dansen want ik ben nog wat te verlegen.
Het tofste was een aantal kindjes terug te zien buiten het ziekenhuis.
Hopelijk hebben ze veel centjes voor jullie kunnen verzamelen.
Jullie verdienen het !
Dikke knuffel,
Britt

Gepost door: Britt | 17-09-08

Hey stoere meid! Meerijden met een echte motor, goh, da's mega!
Da wil ik ook wel eens ze!
Wij hebben ons ook super geamuseerd, ik vond het reuze dat je met mij op het springkasteel gesprongen hebt en ons papa en mama, die hebben genoten van de retteketet (en de pintjes hè papa's!) Daar was soms geen speld tussen te krijgen!
Ja, ik heb echt genoten van zo veel vriendjes terug te zien, nu heb ik die ineens aan mijn dikke vriend den Daan kunnen laten zien!
En zo veel mensen die mij ook kennen! Dat is voor ons echt een onbeschrijflijk gevoel van verbondenheid!
Netteke, ge zijt voor ons een echt vedetteke!

Dikke kus en knuffel van...

AMELIE!!!!!!!!!

Gepost door: Amelie Dieltjens | 17-09-08

een super weekend het was geweldig hee Nette! Zoveel lieve mensen die allemaal op hun eigen manier hebben bijgedragen om er een reuze feest van te maken! Hartelijk dank allemaal!
Wij hebben ervan genoten en het blije snoetje van jou en je zus deed ons allemaal heel veel deugd!
dikke zoen
oma en opa

Gepost door: Nicole en Luc | 18-09-08

Lieve Nette,
het was héél gezellig zaterdag. En aan al die snoeten te zien, ben ik niet de enige die daar zo over denkt. Ik hoop dat het jullie veel deugd heeft gedaan, veel vitamientjes en veel centjes heeft opgeleverd!!!
Verder vind ik 17 oktober ook veel te lang duren! Het enige voordeel is dat we dan extra kaarsjes kunnen gaan branden. We hebben in Rijkevorsel een hele mooie grot: de ideale lokatie daarvoor.
In elk geval ben ik ervan overtuigd dat jij die tijd tot de 17de wel vol zal krijgen, met jouw ontembare energie.
Veel liefs van ons!! xxx
Jim & Bieke

Gepost door: "tante" Bieke | 18-09-08

een gedichtje voor een super bike - babe Amai, dit was het weekend wel,
dit vegeten doen we niet snel.
Iedereen heeft er van genoten,
er is heel wat bier in ieders buikje gegoten
Samen dansen, spelen en springen,
en Lex kwam een liedje zingen.
Ballonnen waren er in overvloed,
het deed ons allemaal goed.
Soms denken we aan precies een jaar geleden,
maar zo'n feest doet ons het slechte vergeten.
Nette, je bent een super meid,
De herinneringen aan dit weekend raak ik nooit meer kwijt.
Nette een 'superster' op heel dit feest,
daarvan genieten we het meest.
Het ga je goed,
ik wens je heel veel geluk en goede moed.
Heel veel groetjes en een dikke kus,
Geef er ook één aan je grote zus.
Saluutjes,
Annekepanneke
Gepost door: Anne | 18-09-08

zoveel liefde bij elkaar Dag Nette!

Zoveel mensen om je heen,
zoveel liefde bij elkaar,
één groot hart
voor jou en je familie!
Het was mooi, de fonkeling in jullie ogen!
Leuk dat we daar even van konden meegenieten.
En zonder twijfel brengt het jullie naast zoveel liefde en steun, ook een ferm centje op!
Knuffelkes en kusjes,
Koen & Lies

Gepost door: Lies | 18-09-08

Slechts 1 woord... Geweldig.

Anne en Sterre x

Gepost door: anne en sterre | 18-09-08

Dag kleine grote meid! We kwamen en we zagen dat het goed was!!!
Groetjes

Gepost door: siel* | 19-09-08

een super knappe meid Hallo Nette,

ik heb gelezen op Siel's blog dat je dit weekend een benefit had. Maar ik had het wat laat gelezen dus ik kon niet meer komen.
Misschien ken je mij nog niet?
Ik zat bij Siel in de klas!

Ik las dat jij ook een blog had en ben meteen gaan kijken.
En wat las ik? Een super weekend was het geweest!
Ik denk dat je het heel fijn vond!
Een geweldig weekend, voor een geweldige meid!
Je bent echt een dapper meisje!
Al ben je nog maar twee, toch ga je de strijd aan!

En ik wil ook de mama en papa van Nette echt veel geluk wensen met jullie Nette!

Misschien schrijf ik nog wel eens iets.
Ik zal het wel zien!!

Groetjes Eline

Ps: ik stel me even voor:
Ik ben Eline Van Gestel
Ik woon in Retie
Ik zit op school in Trapop, in het zesde leerjaar
Ik zat bij Siel in de klas, misschien ken je die wel (Siel Van Campfort)

Salukes!!

Gepost door: eline v.g. | 19-09-08

kaarsjes Hey Nette,
Ik zal alvast 17 oktober in men agenda zetten zodat ik die dag heel veel kaarsjes kan laten branden. Dat die dag ook maar snel voorbij mag zijn en dat je van het voorbije jaar vooral dat mooie weekend mag herinneren.


Vele groetjes
Ann en Bert

Gepost door: Ann | 22-09-08

Jarige zus... hoi Nette, je zus is jarig geweest. 4 jaar. Ik heb vananvond iets moois gemaakt voor je zus. Want morgen geeft ze een verjaardagsfeestje. Het is de eerste keer dat ik naar zo'n echt verjaardagfeest mag. Ik vind het wel erg spannend hoor.
Doei, Sterre Dams

Gepost door: anne en sterre | 23-09-08

De commentaren zijn gesloten.