08-10-08

"lekker lekker lekker" zegt kabouter Smul

Hallo iedereen,

vorig jaar organiseerde GHB een marsepein- en truffelverkoop tvv het Kinderziekenhuis. Met de opbrengst ervan proberen ze alle kinderafdelingen te steunen. Hierdoor kunnen ze het verblijf van de patiëntjes aangenamer maken. Ook dit jaar kan je weer van die lekkere truffels en marsepein kopen. Als je interesse zou hebben, kan je dit aan mama of papa laten weten. De bestelling moet ten laatste 27 oktober gebeuren, zodat de lekkernijen voor 6 december kunnen geleverd worden.

Je kan de volgende dingen bestellen:

Marsepein 1 kg = € 12,00 - Marsepein 500 g = € 7,00

Schilfertruffels of Cacaotruffels 500 g = € 6,00

We hebben ze vorig jaar in overvloed gegeten en ze waren SUPERlekker!

Ondertussen is ons Nore nog thuis van school. Ik vind dat niet zo erg, dan heb ik een speelkameraadje thuis. Ikzelf ben gisteren ook nog naar dr. Givron geweest omdat ik nog altijd een hoestje heb. En ik wil in topvorm zijn voor de scan volgende week. Blijkbaar heb ik ook een serieuze oorontsteking. Mama en papa schrokken zich een bult, want ik heb er niks van gezegd. Mijn pijngrens moet dus wel heel hoog liggen.

Mama had ook nog gebeld naar GHB voor de resultaten van de niertest en die waren prima, beter dan de vorige keer. Ik ga op 17 oktober ook nog een echo laten maken van mijn hartje. Dat was gepland om te doen na de behandeling. Ze hebben het al eens gedaan en nu moet het herhaald worden om te zien of alles nog goed werkt. Hopelijk moet ik er niet te hard voor wenen en blijf ik flink liggen, want na de narcose van de NMR durf ik wel eens wat lastig zijn...

Zo, dat was het weer. Tot snel,

Nette

PS Amelie mag naar huis vandaag! Holé holé goed gedaan Amelie!

PS2 Nora haar behandeling zit er bijna op! JOEPIEDEPOEPIE

09:24 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hoi piepeloikes! Helaba meid, wat een pech weer... een oorontsteking! Ik hoop dat het je snel weer beter gaat. Zie maar dat je optima-in-form bent tegen dat het scantijd is, hè meid.
Wat zullen je mama en papa content zijn dat dat achter de rug is!

Héél veel liefs en dikke knuffel van je vriendinneke Nora, xxx

Gepost door: Nora | 08-10-08

Hoi Netteke Vedetteke hallo Netteke, hier ben ik nog eens. Het is niet omdat ik niets intik dat ik je niet volg hoor.
Wat spijtig nu toch van dat oortje van jou. Zie maar dat ge vlug beter zijt, want in het week-end gaat het zonnetje nog eens goed haar best doen om op jouw bolleke te schijnen.
Toch wel pech zene: eerst het weekje in Nederland in het water, dan de zus ziek en nu jij. Denk nu maar: nog eventjes en we kunnen weer volop deugenieterij uithalen en ons goed amuseren.
En komt het zandmannetje nog alle dagen langs om genoeg zand in je oogjes te strooien zodat je de hele nacht goed slaapt? Ik hoop van wel, zo krijg je een hele verzameling tekeningetjes van mama en papa.
En voor volgende week ben ik weeral volop kaarsjes aan het branden. Niet vergeten te lachen zene als dat filmpje van je hartje maken hé. Want als je lacht zal het een veel mooier filmpje zijn, hoop ik.
Oh ja, bijna vergeten: joeperdepoep: marsepein en truffels. Vrijdag kom ik bij opa Luc en oma Nicole. Dan ga ik aan hen allebei bestellen en de centjes geven en dan zullen zij dat wel aan de mama zeggen. Wat zullen we weer kunnen smullen.
Allez, Netteke doe nog de groetjes aan je mama, je papa en je grote zus.

Nog goed voortvechten tegen "alle" slechte beestjes hé.
En voor seffes oogjes dicht en snavelte toe!!!
Slaap wel en tot de volgende.
Lutgart

Gepost door: Lutgart | 08-10-08

Mmmm, lekkere truffels Je mag voor mij ook wat truffeltjes bestellen hoor. Heb er volgens mij vorig jaar ook van geproefd, toen ik bij jullie thuis een senseooke kwam drinken. Maar wete wa ik spring wel eens binnen om mijn bestelling ineens te betalen éh.
Ik ben net nog bij de 'prijzenmevrouw' geweest, die de tombolaprijzen van jou benefiet verdeeld. 2 mooie prijsjes, eentje voor May de chauffeur van Pulderbos en eentje voor iemand die in GHB werkt. Allé voila, die zijn weeral content.
Zie gij nu maar dat die oorontsteking gedaan is, dan kan je met Noreke talloreke gaan spelen.

Allé saluutjes parapluutjes
Anne

Gepost door: Anne | 09-10-08

Zalig badje! Wat heb ik genoten van mijn pelleke water met overheerlijke roze vogeltjeszeep in!
Ben er helemaal van opgefleurd!
Gisteren heb ik ook één van je fleurige plakkers op mijn buikje geplakt, kwestie van een beetje kleur te geven...
Ben je al een beetje beter? En Nore ook? Hopelijk wel, met zo'n mooi-weer-weekend voor de deur!
Netteke smulvedetteke, tot binnenkort hè!
kusserdekus
Amelie

Gepost door: Amelie Dieltjens | 10-10-08

hoop doet leven ik kan er in komen, in de angst, het verlangen, het durven hopen, soms de paniek, dan weer flink zijn, het doemdenken, de verschillende scenario's ...
Toch wens ik jullie van ganser harte succes bij de NMR. kus, an

Gepost door: an cornelis | 10-10-08

De commentaren zijn gesloten.