02-11-08

I'm doing fine

Hallo iedereen,

Ik heb al serieus genoten van de voorbije 2 weken hoor! De flessen cava en champagne zijn hier al aardig gekraakt! Ik ben deze week met de trein naar mijn meter Leen geweest en ben eens goed gaan shoppen daar, heb met Maja gespeeld, want die is hier komen logeren toen Nora in het grote ziekenhuis was, heb wafels gegeten met Nora, ben naar de kabouterberg gaan wandelen, ben pannenkoeken gaan eten, gaan ontbijten in Van Gogh, naar de mosselsouper van de scouts geweest, met mijn neefjes en nichtjes gaan spelen, ...

Ik ben vrijdag ook voor de eerste keer terug naar moeke Maria geweest, mijn onthaalmoeder. Daar ben ik meer dan een jaar niet geweest, dus het was een hele tijd geleden! Het ontvangstcomité stond alleszins klaar! Even een boekje lezen van een konijn en dan aan de slag om een Halloweenspin te knutselen! Ik heb me heel erg geamuseerd. Tijd om te slapen had ik niet, want er was zoveel te beleven. Toen mama me kwam halen, ben ik direct in de auto in slaap gevallen. 's Avonds gingen mama en papa een pintje drinken (om de goede resultaten te vieren) en ons Nore en ik bleven bij oma en opa logeren. Ik lag om 8u in bed en om kwart voor 12 waren mijn oogjes eindelijk toe... Ik moest niet wenen hoor, wilde altijd maar lezen en vertellen. Slapen is echt tijdsverspilling.

Nog even een oproep! We lazen in het Belang van Limburg nog een artikel over Divinia. Een meisje van 4 met non-hodgkin. We hebben haar een keertje gezien op de dagzaal in GHB. Er wordt voor haar een benefiet-eetdag georganiseerd op zondag 30 november 2008 in CC De Roepsteen, Helchteren.
Info op 0498-68.72.79 Meer info kan je vinden op http://www.hbvl.be/Limburg/3530/artikel-ik-dacht-dat-ik-m...

Ik had een hele tijd terug beloofd om een paar foto's van mijn benefiet op de blog te zetten. Belofte maakt schuld, dus bij deze is mijn schuld afgelost! Nog eens een extra dikke kus voor de motorvrienden! I love you guys!

groetjes,

Nette

181612345678910111213141920Lisex3. 011PICT4240PICT4242PICT4267

20:42 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Dag Nette vedette Me dunkt dat je dagen tekort zijn. En slapen tijdverspilling?!?! Als ik je tempo moest volgen ik zou 's avonds uitgeteld zijn daar ben ik van overtuigd. Zou dat het leeftijdsverschil zijn??? Of krijg jij elke dag een schep haver? Daar wil ik dan ook wel eens van proeven.
Goed voor je!!!
De schade van het afgelopen jaar inhalen dat is wat jullie doen.
GEWELDIG!!!! Ik ben fan van jullie!!
Groetjes Martine

Gepost door: siel* | 03-11-08

Dag meisje,

Amai, wat een leuke foto's! Zelfs ons Fee staat er tussen! Leuk hé! En nu maar aftellen naar onze vakantie volgende week, dat zal leuk worden hé? Wij kijken er alvast naar uit! Lene heeft zelfs aan haar juf verteld dat ze helemaal alleen op vakantie gaat met Nore en Nette, en dat haar mama en papa thuis blijven. Dat is toch een deugniet hé? Maar wij gaan toch lekker mee!

Tot dan,

Tante Tie

Gepost door: tante Tie | 03-11-08

prachtig je doet het prachtig, kleine meid.
Anne

Gepost door: anne | 03-11-08

supergirl Kleine kapoen, geniet er maar van!!!!

Groetjes Anne

Gepost door: Anne | 04-11-08

turbogirl! heykes!
Amai, ik word al moe van te lezen wat gij allemaal uitspookt! Gij zijt wel goe uw schaai aan 't inhalen zenne!
Zeg, nu gaan we toch eens afspreken hè, als we moeten wachten tot die mama's daar nog eens werk van maken, dan zijn we gechareld, die hebben altijd tijd te kort!!!
Trekt ze daar eens aan de mouw, ik zal da hier ook eens doen! En dan Nora ook meekrijgen hè!
Goe?
Alé, tot de volgende dan!

kus kus kus
Amelie de jipie-ik-ga-terug-naar-school-mie!

Gepost door: Amelie Dieltjens | 04-11-08

AMAI Hela Nette,

amai wat een druk schema dat jij daar moet afwerken. Super hoor, geniet er maar lekker van. En tussendoor moet je eens even vragen of mama eens tijd heeft in haar agenda (als ze jou eens niet ergens naartoe moet brengen of ergens gaan halen)Dan kan ik EINDELIJK eens afsrpeken met mama om eens serieus bij te kletsen...

Groetjes Evi

Gepost door: Evi | 04-11-08

Helaba! Hé Nette! Leuke foto's!
Goed zeg, je bent je volop aan't amuseren, da's duidelijk! Houen zo :-)
Een dikke knuffel en een fijne vakantie met je familie!
Lies x

Gepost door: Lies | 05-11-08

Hoi piepeloi Nette! Alles okidoki daar precies zelle. En ik kan het weten want ik heb je met mijn eigen oogjes zien stralen. Als de resultaten van mijn onderzoeken binnen zijn, dan spreken we zekers eens af, samen met Amelie hè! Die mama's overtuigen? Ik denk ni da we daar bijzonder veel moeite voor moeten doen.

Dikke knuffel van Nora

PS: heb je mijne nieuwe haarcoupe al gespot en by the way: mijn onderzoeken van vorige week zijn allemaal tip top in orde!!!

Gepost door: NORA | 05-11-08

Super Netteke Vedetteke Hallo Nette, hier ben ik nog eens!!! Wat is het leuk om zulk positief bericht van jou te kunnen lezen. Wat ben jij ineens een vinnige meid geworden zeg. Het lijkt wel of je je "schade" van het afgelopen jaar zo snel mogelijk wil inhalen.
En nu nog op vakantie naar dat grote huis samen met mama en papa,Nore en de rest van de familie.
Amusseer jullie daar en maak met zijn allen veel leute en veel lol, jullie hebben het allemaal dubbel en dik verdiend.
Plopperdeplop, wil ik je eens een geheimpje verklappen? Ik ben precies een beetje jaloers dat ik niet meekan. (ssssssssssssttttt)
Maak er een keitoffe week van.
Dikke knuffel en tot volgende keer.
Lutgart.

Gepost door: Lutgart | 06-11-08

leve de vakantie ... Ik hoor dat je een fijne vakantie hebt gehad. Jippiejee.
Liefs
Sterre en Anne
( ps=> sintje is vannacht bij ons geweest. Een chocoladeventje gebracht. hmmm)

Gepost door: anne | 16-11-08

Tof Het zijn mooie fotookes Netteke!

Vind het ook tof om te horen dat je al die leuke dingen terug opnieuw mag doen.

Heerlijk toch dat gewone leventje!

groetjes
Ann & Bert

Gepost door: Ann | 17-11-08

De commentaren zijn gesloten.