26-11-08

Stemmen voor Lutgard!

Hallo iedereen,

ik wil eventjes een oproep doen voor een lieve mevrouw bij mama op het werk. Mama kreeg de mail die jullie hieronder kunnen lezen. Als je eventjes de tijd kan nemen en voor Lutgard wil stemmen, dan zou ik dat heel leuk vinden!

X

Nette

"Een hele tijd geleden kreeg je van mij een mailtje i.v.m. de Nivea Award en mijn zus Lutgard.
Zij heeft een agressieve borstkanker, is alleenstaand met drie kinderen waarvan de twee zonen autisme hebben.
Ik heb toen gevraagd om voor haar te stemmen. Ondertussen hebben al heel wat mensen gestemd voor haar en waarschijnlijk heb jij ook al gestemd. Dank je wel hiervoor.  En indien je om de een of andere reden nog niet heb gestemd kan dat nog altijd.
Wanneer  je al wel hebt gestemd kan je misschien nog eens aan je mailvrienden vragen om  te stemmen. Stuur daarvoor onderstaande link door naar al je mailvrienden. Je kan stemmen tot 15 december.
Stuur deze mail aub door naar vrienden, kennissen, familie….
Namens ons Lutgard en haar kinderen Marijn, Jasper en Stien hartelijk dank.
 
Ze heeft momenteel al 697 stemmen en ze staat op de zesde plaats. Met z'n allen kunnen we er voor zorgen dat ze bij de tien eerste blijft. Ze heeft dan een kans op tien om 3000 euro te winnen.
 
Ingrid
kinderen, de buren... Nu willen we iets terug doen. Stem daarom voor haar aub
http://www.nl.nivea.be/imported_specials/show/14677?deeplink_path=mooi-zijn-is&deeplink_id=5630&dummy=1&iid=12235521618962975
 
vervolgens "ontdek de kandidaten en stem" invullen"lutgard" categorie"familie" en "lutgard van dijck"zoeken."

13:17 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

22-11-08

Dit gaan jullie niet geloven!

Hallo iedereen,

12-13-14 september 2008 was voor ons een geweldig leuk weekend! De Aardse Motorvrienden hadden toen dat superweekend voor mij georganiseerd, weten jullie nog? Awel, gisteren moesten de grote mensen nog een vat gaan leegdrinken in Ten Aard. In café Welkom, de stamkroeg van de Aardse Motorvrienden, kregen mama en papa een supergrote cheque voor mij. Er zijn al veel mensen die regelmatig gevraagd hebben hoeveel de benefiet heeft opgebracht. Gisterenavond vielen mama en papa achterover seg. Hou jullie vast aan de takken van de bomen, want hier ga ik met de cijfertjes komen...15257,39 EUR. Niet te geloven hé. Ik heb er geen idee van hoeveel dit eigenlijk is, maar aan mama en papa hun reactie te zien is het een hele boterham! De centjes komen op een rekening die de Aardse Motorvrienden beheren.

De meneer van de GVA is ook foto's komen nemen. Dinsdag verschijnt er een verhaaltje over de opbrengst in de speciale bijlage Goednieuwskrant. Allemaal naar de krantenwinkel spurten dus (wel regio Kempen denk ik).

Ik wil jullie via deze weg nog eens allemaal heel erg bedanken voor al die pintjes die jullie kwamen drinken, alle helpende handen, alle steunkaarten die gekocht werden, de sponsors, en natuurlijk niet te vergeten mijn motorhelden!

Zo lieve mensen dat was het grote nieuws! Ik ga een van de volgende dagen nog wel iets schrijven over de dingen die ik de afgelopen weken het uitgespookt!

Nog 1 belangrijk ding! Kunnen jullie de kaarsjes nog eens aansteken voor mijn vriendinneke Nora? Zij krijgt maandag haar resultaten van een heel belangrijke scan. Donderdag wordt ze drie jaar, dus willen jullie dan mee voor een superverjaardag zorgen?

dikke knuffels,

NetteZoenen

27262521222324

17:26 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

02-11-08

I'm doing fine

Hallo iedereen,

Ik heb al serieus genoten van de voorbije 2 weken hoor! De flessen cava en champagne zijn hier al aardig gekraakt! Ik ben deze week met de trein naar mijn meter Leen geweest en ben eens goed gaan shoppen daar, heb met Maja gespeeld, want die is hier komen logeren toen Nora in het grote ziekenhuis was, heb wafels gegeten met Nora, ben naar de kabouterberg gaan wandelen, ben pannenkoeken gaan eten, gaan ontbijten in Van Gogh, naar de mosselsouper van de scouts geweest, met mijn neefjes en nichtjes gaan spelen, ...

Ik ben vrijdag ook voor de eerste keer terug naar moeke Maria geweest, mijn onthaalmoeder. Daar ben ik meer dan een jaar niet geweest, dus het was een hele tijd geleden! Het ontvangstcomité stond alleszins klaar! Even een boekje lezen van een konijn en dan aan de slag om een Halloweenspin te knutselen! Ik heb me heel erg geamuseerd. Tijd om te slapen had ik niet, want er was zoveel te beleven. Toen mama me kwam halen, ben ik direct in de auto in slaap gevallen. 's Avonds gingen mama en papa een pintje drinken (om de goede resultaten te vieren) en ons Nore en ik bleven bij oma en opa logeren. Ik lag om 8u in bed en om kwart voor 12 waren mijn oogjes eindelijk toe... Ik moest niet wenen hoor, wilde altijd maar lezen en vertellen. Slapen is echt tijdsverspilling.

Nog even een oproep! We lazen in het Belang van Limburg nog een artikel over Divinia. Een meisje van 4 met non-hodgkin. We hebben haar een keertje gezien op de dagzaal in GHB. Er wordt voor haar een benefiet-eetdag georganiseerd op zondag 30 november 2008 in CC De Roepsteen, Helchteren.
Info op 0498-68.72.79 Meer info kan je vinden op http://www.hbvl.be/Limburg/3530/artikel-ik-dacht-dat-ik-m...

Ik had een hele tijd terug beloofd om een paar foto's van mijn benefiet op de blog te zetten. Belofte maakt schuld, dus bij deze is mijn schuld afgelost! Nog eens een extra dikke kus voor de motorvrienden! I love you guys!

groetjes,

Nette

181612345678910111213141920Lisex3. 011PICT4240PICT4242PICT4267

20:42 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |