17-12-08

Op bezoek in GHB

Hallo allemaal,

vandaag ben ik nog eens een keertje met mama en papa naar GHB gereden. Ik moest mijn prikdoosje (port-a-cath) laten spoelen. Het was de eerste keer dat we op de consultatie moesten zijn na de behandeling. Officieel ben ik nu "in remissie" (Remissie: Het verdwijnen van de verschijnselen en symptomen van kanker. In dat geval zegt men dat de ziekte 'in remissie' is. De remissie kan tijdelijk of permanent zijn.), echt genezen verklaren dat doen de dokters niet gemakkelijk in mijn situatie. Alleszins zijn we heel blij dat ik al zover geraakt ben, de vorige feestdagen zagen er helemaal anders uit.

Op de consultatie hebben ze me nog eens gewogen (13kg) en gemeten (86cm). Dat vond ik al niet zo leuk. Daarna moest ik nog bij prof. Van Gool op controle. Ik heb de ziel uit mijn lijf gebruld, want dat vond ik helemaal niet leuk. Hij deed nochtans niets dat ik nog niet kende (buikje luisteren, oortjes nakijken, buikje voelen en zo van die gewone dingen eigenlijk), maar ik had er echt geen zin in! Daarna ging ik terug naar Rita voor mijn prikdoosje. Dat ging allemaal heel vlot. Daarna nog even hallo zeggen op't vierde en dan richting Geel voor ons Nore. Die was ondertussen naar school geweest en was op dat moment lekkere pannenkoeken aan't eten bij de buren! Jammer dat ik in slaap gevallen was...

groetjes,

Nette

20:22 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Jammie! Groot gelijk dat ge u hebt laten horen in GHB! Nu weten ze tenminste dat ge nog eens op bezoek geweest zijt!
En die pannenkoeken? Ge had me altijd mogen bellen hoor, ik eet dat ook heel graag! Maar ja, ge had uw gsmeke niet bij de hand zeker???
kusje van oma en opa

Gepost door: Nicole en Luc | 18-12-08

Nette in the house! Ze zullen je gehoord hebben! Ge hebt gelijk! Da doen die dokters toch graag hè, zo overal voelen en duwen en luisteren... Maar de grote mensen zeggen dat da moet, dus tja, weinig tegen te doen...
Wat een mooie haartjes zijn er aan het groeien zeg! geweldig!!!
Nog éne keer slapen en de vakantie begint! Misschien dat er eens ergens een gatteke te vinden is in jullie agenda???
Ik mag morgen op school Maria spelen in het kerstspel! Ik ben wel een beteke zenuwachtig ze! Dan moet ik dus een baby krijgen en al hè!?!
Goh goh, da zal wa worden!

Liefste knuffeltjes

Amelieke xxx

Gepost door: Amelie Dieltjens | 18-12-08

prettige feestdagen hallo Netteke,
Wat lees ik daar, kan jij zoooo hard brullen? Maar ja bij de dokter is het nooit leuk hé. Die moeten altijd van alles met je doen: hartje luisteren, oortjes kijken, buikje voelen enz.
Ik versta je wel zene; want ik vind dat ook niet leuk als ik naar de dokter moet.
Vergeet dat nu maar allemaal heel snel.
Nu is het tijd om te feesten en het leukste van al zullen wel de pakjes zijn die je overal krijgt. Benieuwd zeker van wat er allemaal voor jou onder de kerstboom ligt.
Ik wens jou, mama en papa en Nore en heel je familie een leuk kerstfeest en een gelukkig en vooral gezond 2009.
Dikke knuffels
Lutgart

Gepost door: lutgart | 20-12-08

pannenkoekjes dag nette,
mama las net voor wat je op je blog stond. Na het woordje pannenkoek heb ik niet veel meer gehoord. Ik heb mijn klei gezocht en nu ben ik stapels aan het bakken. Sebiet ga ik met mama een pannenkoekenfeest houden.
lieve groet... Sterre

Gepost door: anne | 20-12-08

FIJNE FEESTDAGEN EN EEN HEEL GELUKKIG NIEUWJAAR Lieve Nette en co,
Mama van Nette, weet je nog een jaar geleden toen alles er zo heel anders uitzag en we samen bang waren voor onze volgende kerst hoe die er zou uitzien ?
We zijn zover en we kunnen er gelukkig nu meer van genieten dan vorig jaar en daar ben ik ongelooflijk blij om. Wij wensen jullie een zalige kerst en een gezond en gelukkig Nieuw jaar. En dat al onze wensen mogen uitkomen !!!!!

Gepost door: mama van jan | 21-12-08

PRETTIG KERSTFEEST voor jullie allemaal en geniet er maar dubbel van!!!

Groetjes Evi

Gepost door: Evi | 25-12-08

even poëtisch Ieder jaar steeds weer een nieuw gedicht,ook dit jaar ben ik er weer voor gezwicht.Mensen die elkaar steeds weer de allerbeste geven,maar zijn we iets verder,beroven ze elkander van het leven.Dit is dan zinloos geweld,en alle goede bedoelingen en vredige woorden zijn weer neergeveld.Kerst,tijd om even stil te staan,bij wat anders aan ons voorbij zou gaan.Het geluk zit in kleine dingen.Anderen helpen en om elkaar geven,dat staat centraal in een mensenleven.Geef elkaar liefde en genegenheid iedere dag,en geef een ander eens vaker een lach.Samenzijn met mensen waarvan je veel houdt,is waardevoller dan al dat goud.Wij hebben een wens voor iedereen,een mooie kerst,met familie of vrienden om je heen.Mensen die van je houden om wat je bent,in wie je misschien een stukje van jezelf herkent.Laat merken dat je om die mensen geeft,dat je samen met hen iets moois beleeft.Geniet van de warmte die dat alles brengen kan,geniet van alles...liefde tussen ouders,kinderen...vrouw en man.Kerst is voor één ieder even warm,zo hoort het tenminste te zijn,helaas is de werkelijkheid minder fijn.Wij wensen ieder het allerbeste voor het'nieuwe jaar',geluk in grote en in kleine dingen,maar bovenal,gelukkig met elkaar.Stap boordevol vertrouwen in het splinternieuwe jaar,maak elke dag een tikkeltje bijzonder.Voor iedereen het beste,het mooiste wat er is,en telkens weer een ander prachtig wonder.Tijd om van de kleine dingen te genieten,rust om stil te staan bij mooie momenten,sterkte om tegenslagen te overwinnen,vriendschap om je hart te verwarmen,een glimlach om elke dag mee te beginnen!!! Dit zijn onze wensen voor een "HAPPY 2009!"

Gepost door: lutgart | 25-12-08

Nog snel wat wensjes Dit was een tijdje geleden dat ik nog eens op de blog ben gaan kijken. Dus hoge tijd om mijn late kerstwensjes en gelukkige nieuwjaarswensjes door te sturen.
En volgens mij wordt het ook nog eens hoge tijd dat ik bij jullie binnen spring, want amai die pluimen van jou die groeien nogal. Zo te zien krijg je heel wat meststoffen zodat je goed kan groeien; chocolade van de Sint enzo. Allé, nog 2 dagen en het nieuwe jaar kan beginnen.
Heel veel groetjes en zotte snoetjes vanuit Geel ten Aard.
Anne, Rik, Lise en Loes

Gepost door: Anne | 29-12-08

alle goeds alle goeds voor 2009
Anne en Sterre

Gepost door: anne | 02-01-09

De commentaren zijn gesloten.