17-12-08

Op bezoek in GHB

Hallo allemaal,

vandaag ben ik nog eens een keertje met mama en papa naar GHB gereden. Ik moest mijn prikdoosje (port-a-cath) laten spoelen. Het was de eerste keer dat we op de consultatie moesten zijn na de behandeling. Officieel ben ik nu "in remissie" (Remissie: Het verdwijnen van de verschijnselen en symptomen van kanker. In dat geval zegt men dat de ziekte 'in remissie' is. De remissie kan tijdelijk of permanent zijn.), echt genezen verklaren dat doen de dokters niet gemakkelijk in mijn situatie. Alleszins zijn we heel blij dat ik al zover geraakt ben, de vorige feestdagen zagen er helemaal anders uit.

Op de consultatie hebben ze me nog eens gewogen (13kg) en gemeten (86cm). Dat vond ik al niet zo leuk. Daarna moest ik nog bij prof. Van Gool op controle. Ik heb de ziel uit mijn lijf gebruld, want dat vond ik helemaal niet leuk. Hij deed nochtans niets dat ik nog niet kende (buikje luisteren, oortjes nakijken, buikje voelen en zo van die gewone dingen eigenlijk), maar ik had er echt geen zin in! Daarna ging ik terug naar Rita voor mijn prikdoosje. Dat ging allemaal heel vlot. Daarna nog even hallo zeggen op't vierde en dan richting Geel voor ons Nore. Die was ondertussen naar school geweest en was op dat moment lekkere pannenkoeken aan't eten bij de buren! Jammer dat ik in slaap gevallen was...

groetjes,

Nette

20:22 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

14-12-08

fotootjes

Zoals beloofd hier enkele fotootjes van november en december!

Samen op de foto met Sem

1

 

 

 

 

Samen verkleedpartijtje met nichtje Lene

789

 

 

 

 

 

Sneeuwpret met ons Nore

101112131514

 

 

 

 

 

 

 

Sinterklaas met Len en mijn toekomstige schoonvader?

56

 

 

 

 

 

 

Sinterklaas met Nore, papa en mama

234

 

 

 

 

 

 

 

knuffels,

Nette

09:32 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

09-12-08

zie ginds komt de stoomboot

Hallo iedereen,

de sint is terug naar Spanje, de kerstman komt er al bijna aan. Ik vond de sint al wel reuzeleuk! Ben naar een sinterklaasshow gaan kijken, amai, dat was de moeite. Toen ik op het einde bij de sint mocht komen, was ik wel niet op mijn gemak. De snoepzak maakte dat natuurlijk meer dan goed! Ik kan al heel goed sinterklaasliedjes zingen ook! Mama en papa vinden me dan heel grappig en ons Nore die verbetert me altijd, want die is al 4 en ik maar 2, dus die weet het beter...

Ik ben een echte protpeuter geworden ook. Mama en papa moeten me af en toe wel eens in de gang zetten omdat ik niet altijd luister. Ik steek mijn tong dan wel eens uit en durf zelfs een klets te geven aan mijn zus of aan mama of papa. Daar kunnen ze dan echt niet mee lachen. Stom hoor, ik wil gewoon altijd mijn zin doen en hier thuis kunnen ze daar niet tegen (vind ik wel flauw). Maar ja, zij zijn groot en ik ben klein en dat is niet eerlijk...

Ondertussen heb ik nog wat nieuws uit GHB. Op maandag 2 februari verwachten ze me weer voor een NMR. Woensdag 4 februari moet ik naar een ander ziekenhuis in Leuven voor een gehoortest. Weer een spannende week in februari dus! Mama droomt af en toe wel eens van die slechte dingen, maar daar moet ze niet teveel aan denken.

Er komen binnenkort nog eens wat fotokes hoor. Mijn lokken zijn al goed gegroeid en heb terug goeie dikke bolle wangen!

tot snel,

dansen

Nette

 

20:23 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

02-12-08

Brand een lichtje voor alle sterretjes!

Hey,

via mijn vriendinneke Britt lazen we het volgende bericht:

Doen jullie mee en denken jullie mee aan mijn vriendjes en vriendinnetjes die nu als sterretjes aan de sterrenhemel schitteren ?

Ter herdenking van alle kinderen die de wereld verloren heeft, wordt er ieder jaar op de tweede zondag van december een nationale herdenkingsdag voor overleden kinderen gehouden.
Op deze dag wordt om 19u een kaarsje aangestoken door iedere persoon die zich aangesproken voelt. Dit kaarsje brandt ter ere van alle kinderen die gestorven zijn!
Door dit te doen in de verschillende tijdsgordels, gaat er in 24 uur een golf van licht om de wereld.
Dit jaar wordt het "Worldwide Candle Lighting" voor de 12 de maal gehouden op zondag 14 december 2008

Zeker meedoen dus! Het betekent heel veel voor heel veel mensen!

Kusje,

Nette

 

 

20:33 Gepost door Nette in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |